compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Bullet Train

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Bullet Train

Joey King (Prince)

Joey King (Prince)

Delen op facebook
Bullet Train
Nederlandse première: 4-8-2022
Japan, Verenigde Staten, 2022, 126 min,

In Bullet Train wil de onfortuinlijke huurmoordenaar Ladybug zijn werk in stilte doen na enkele miskleunen. Tijdens zijn laatste missie ontdekt hij al snel dat hij op ramkoers is met meerdere huurmoordenaars op een super snelle Japanse bullet train. Hij ontdekt dat de ogenschijnlijke missies toch wat gemeenschappelijkheid hebben.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

Bullet Train trailer en bijzonderheden

Brad Pitt deed 95% van zijn eigen stunts in deze film volgens stuntcordinator Greg Rementer.
Sandra Bullock verving Lady Gaga in deze film.
Bullet Train is gebaseerd op de Japanse roman "Maria Beetle" van Ktar Isaka, die voor het eerst werd gepubliceerd in 2010. De zichtbaarheid van de filmproductie leidde ertoe dat Harvill Secker de Engelse publicatierechten van de roman verwierf, waardoor Isaka's werk voor het eerst in het Engels beschikbaar is. .

Trailer van Bullet TrainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bullet Trainhttps://i1.ytimg.com/vi/Sc8uZkm2_-g/hqdefault.jpg2022-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur David Leitch en Brad Pitt hebben een lange werkrelatie: Leitch heeft gewerkt als Pitt's stuntdubbel in meerdere films, waaronder Fight Club (1999), Ocean's Eleven (2001), Troy (2004) en Mr. and Mrs. Smith (2005). Pitt maakte ook een cameo in Leitch's tweede regie-inspanning Deadpool 2 (2018).

Bullet Train - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bullet Train in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bullet Train zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Vijf huurmoordenaars op een supersnelle bullet train ontdekken dat hun verschillende missies iets gemeenschappelijk hebben.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben... en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen. In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martnez Ocasio en Sandra Bullock.

Productiemaatschappij: 87North, CTB, Hill District Media, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Cast & Regisseur

Nieuws over Bullet Train