compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Captain Nova

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Captain Nova

Anniek Pheifer (Nova (37 years))

Anniek Pheifer (Nova (37 years))

Delen op facebook
Captain Nova
Nederlandse première: 1-12-2021
Nederland, 2021, 86 min,

In Captain Nova is het 2050, de aarde is er slecht aan toe en ervaren gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar een bijwerking van het tijdreizen is dat Nova weer een twaalfjarige wordt. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Captain Nova trailer en bijzonderheden

Titelsong van de film 'Toekomst In Je Hand' werd geschreven en gezongen door Nielsen.
De wereldpremiere van de film was op 13 oktober 2021 als openingsfilm van het CineKid-festival.

Trailer van Captain NovaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Captain Novahttps://i1.ytimg.com/vi/JbnAqoY-CwQ/hqdefault.jpg2021-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Maurice Trouwborst debuteerde eerder met Dames 4 en maakte sindsdien veel tv-werk.
Anniek Pheifer was eerder te zien in Bumperkleef (2019), Het leven is vurrukkulluk (2018), Mocro Maffia (2018) en DoodEind (2006).
Marouane Meftah speelde eerder mee in Mocro Maffia (2018).

Captain Nova - Bioscopen, Tijden & Tickets

Captain Nova in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Captain Nova zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Het jaar 2050. Gevechtspiloot Nova (Anniek Pheifer) moet terug reizen in de tijd om een milieuramp te voorkomen. Maar ontdekt dat een bijwerking van het tijdreizen: Nova (Kika van de Vijver) wordt weer een 12-jarige.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?! Captain Nova is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De regels van Floor, en opent dit jaar Cinekid.

Productiemaatschappij: Keplerfilm, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO) (in co

Cast & Regisseur

Nieuws over Captain Nova