compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Cats & Dogs: Paws Unite

*1/2000
Waardering: 1.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Cats & Dogs: Paws Unite

Cats & Dogs: Paws Unite filmstill

Cats & Dogs: Paws Unite filmstill

Delen op facebook
Cats & Dogs: Paws Unite
Nederlandse première: 9-12-2020
Verenigde Staten, 2020, 84 min,

Cats & Dogs: Paws Unite (Slaan de Pootjes Ineen!) moeten Gwen de Kat en Roger de Hond — geheime agenten die de wereld beschermen en redden zonder dat mensen er ooit achter komen — in actie komen. Hun partnerschap is te danken aan de Grote Vrede, van 10 jaar eerder, een geheime genootschap van katten en honden onzichtbaar en onhoorbaar voor mensen. Maar dit is de eerste keer dat samenwerking van deze twee agenten wordt beproefd.

Bekijk bij:

meJane

Cats & Dogs: Paws Unite trailer

Trailer van Cats & Dogs: Paws UniteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Cats & Dogs: Paws Unitehttps://i1.ytimg.com/vi/3mS8sEcp6-8/hqdefault.jpg2020-10-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sean McNamara maakte eerder The King's Daughter (2019), Soul Surfer (2011) en Bratz: The Movie (2007).

Cats & Dogs: Paws Unite - Bioscopen, Tijden & Tickets

Cats & Dogs: Paws Unite in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Cats & Dogs: Paws Unite zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Gwen de Kat en Roger de Hond zijn geheime agenten die de wereld beschermen en redden zonder dat mensen er ooit achter komen. Hun partnerschap is te danken aan de Grote Vrede, van 10 jaar eerder.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

Productiemaatschappij: Warner Bros.

Nieuws over Cats & Dogs: Paws Unite