compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Charlie & Hannah gaan uit

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Charlie & Hannah gaan uit

Evelien Bosmans (Charlie)

Evelien Bosmans (Charlie)

Delen op facebook
Charlie & Hannah gaan uit
Nederlandse première: 14-6-2018
België, 2017, 75 min,

Een stel middentwintigers met te veel tijd en te weinig beltegoed praten honderduit over van alles en nog wat, dus vooral over sex en exen in een zeer stadse rom-kom. Tijdens een avondje stappen met te veel rode wijn belanden ze in een schemerwereld met geisha's, een legende ananas, Satan, een dwerg. Kortom: een film die magisch-realisme opnieuw definieert.

Charlie & Hannah gaan uit trailer en bijzonderheden

Heel veel van de opnames waren one-takes. De film was de slotfilm van de 44ste editie van Film Fest Gent.

Trailer van Charlie & Hannah gaan uitBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Charlie & Hannah gaan uithttps://i1.ytimg.com/vi/OiCtJC49s5I/hqdefault.jpg2018-05-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Bert Scholiers, eerder scenarist van ‘Smoorverliefd’ en ‘Sprakeloos’.

Charlie & Hannah gaan uit - Bioscopen, Tijden & Tickets

Charlie & Hannah gaan uit in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Charlie & Hannah gaan uit zien? Koop of huur de film hier:Antwerpen. Een nacht uit het leven van twee praatgrage dames van midden-twintig, die ook nog heel veel roken en drinken. Een rom-kom vol liefde, sex, verloren liefdes en hallucinerende uitstapjes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Charlie en Hannah gaan uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen.

Tijdens een drankovergoten vrijdagnacht nemen twintigers Charlie en Hannah een magisch snoepje en alles en iedereen om hen verandert. Al slenterend door Antwerpen en pratend over omgaan met exen en relaties, belanden ze in de meest bizarre situaties. Het ene moment zitten ze nog in een Antwerpse kroeg, het volgende moment lopen ze over een sneeuwvlakte, in een kosmisch zwart gat of zitten ze achter een vliegende ananas aan.
Charlie en Hannah gaan uit is een prettig gestoorde romantische komedie over liefde, seks, en – vooral – exen, vol met bizarre ontmoetingen en verbijsterende gebeurtenissen. De Belgische regisseur Bert Scholiers speelt in zijn fantasierijke speelfilmdebuut als een trippende Woody Allen of Noah Baumbach met de vorm, met inventieve beeldgrapjes, kleur en zwart-wit, wisselende beeldformaten en verwijzingen naar de stille cinema en klassieke Italiaanse horror.

Productiemaatschappij: Altitude 100 Production, Minds Meet