compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Come Away

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Come Away

Angelina Jolie (Rose Littleton) en David Oyelowo (Jack Littleton)

Angelina Jolie (Rose Littleton) en David Oyelowo (Jack Littleton)

Delen op facebook
Come Away
Nederlandse première: 10-12-2020
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2020, 93 min,

In Come Away moeten de achtjarige Alice en haar broer Peter hun ouders te redden na een tragisch ongeluk in de familie, waarmee hun fantastische jeugd ten einde lijkt te komen. Maar dan ontdekt Alice een konijnenhol en Peter ontdekt het bestaan van de 'lost boys'.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Come Away trailer

Trailer van Come AwayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Come Awayhttps://i1.ytimg.com/vi/gddg3AUAEWk/hqdefault.jpg2020-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Brenda Chapman is een geroutineerde kinderfilm regisseur en scenarioschrijver met titels als The Lion King (2019), Brave (2012) en The Prince of Egypt (1998).
Acteurs David Oyelowo — Selma (2014) — en Angelina Jolie — Maleficent (2014) — horen zo'n beetje bij de film-rolaty van Hollywood.

Come Away - Bioscopen, Tijden & Tickets

Come Away in de bioscoop

Wil je Come Away zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer hun oudste broer overlijdt, proberen Peter en Alice hun ouders te redden van wanhoop, totdat ze gedwongen worden te kiezen tussen thuis en verbeelding (Wonderland en Neverland).Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt.

Come Away is het verhaal van de jonge Alice en Peter, en speelt zich af vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Wanneer de oudste broer van Alice en Peter bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin uiteen van verdriet. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun moeder (Angelina Jolie) en vader (David Oyelowo David) weer gelukkig te maken. Om hun pijn te verzachten gaan de kinderen op in hun eigen fantasiewereld.

Productiemaatschappij: ACE Pictures Entertainment, Creasun Entertainment (in association with), Endurance Media, Fred Films, Hammerstone Studios, Lakeview Entertainment (II), TinRes Entertainment, Yoruba Saxon Productions

Cast & Regisseur

Angelina Jolie

Rose Littleton
David Oyelowo

Jack Littleton
Anna Chancellor

Eleanor Morrow
Derek Jacobi

Mr. Brown
Come Away poster