compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Come to Daddy

***00
Waardering: 3/5

Pitch van Come to Daddy

Elijah Wood (Norval Greenwood)

Elijah Wood (Norval Greenwood)

Delen op facebook
Come to Daddy
Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, 2019, 96 min,

Norval probeert van zijn alcoholverslaving af te komen wanneer hij een brief van zijn vader ontvangt. Hij reist naar de afgelegen huis van zijn vader in de hoop op een hernieuwde vader-zoon-binding. Maar zijn vader is anders, vreemder zelf dan hij had verwacht.

Bekijk bij:

meJane

Come to Daddy trailer en bijzonderheden

Aanleiding van de film was een wake voor de vader van de regisseur, deze hoorde ruim een week en de verhalen die hij toen over zijn vader hoorde waren soms zelfs vervreemdend.
De film omvat veel genres zoals komedie, horror en thriller. De regisseur zal zag wat invloeden van andere films "Snowball Express" (1972), Sexy Beast (2000), The Servant (1963), "The Birthday Party" (1968) en Straw Dogs (1971).

Trailer van Come to DaddyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Come to Daddyhttps://i1.ytimg.com/vi/3D05YjZmVSI/hqdefault.jpg2020-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Ant Timpson.
Elijah Woods is vooral bekend als Frodo in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001), als Kevin in Sin City (2005) en "The Trust" (2016).

Come to Daddy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Come to Daddy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Come to Daddy zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een dertiger (Elijah Wood) reist af naar een zeer afgelegen huis om met zijn vervreemde vader opnieuw contact op te bouwen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Blinder Films, Firefly Films, Nowhere, Scythia Films

Cast & Regisseur