compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Copshop

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Copshop

Gerard Butler (Bob Viddick)

Gerard Butler (Bob Viddick)

Delen op facebook
Copshop
Nederlandse première: 9-9-2021
Verenigde Staten, 2021, 109 min,

In Copshop probeert beroeps oplichter Teddy Murretto zich schuil te houden in een dorps politiebureau. Huurmoordenaar Bob
Viddick probeert dichterbij Murretto te komen door beginnnend politievrouw Valerie Young te slaan. Maar dan ontsteekt een concurrend huurmoordenaar de totale chaos.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Copshop trailer en bijzonderheden

Butlers interesse in COPSHOP dateert uit 2015, toen hij de eerste versies las van het scenario, waarin zich een kat-en-muisspel afspeelt tussen een oplichter en de huurmoordenaar.

Trailer van CopshopBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Copshophttps://i1.ytimg.com/vi/4tr0cQNJZyg/hqdefault.jpg2021-08-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Joe Carnahan houdt van actiefilms met een humoristische inslag Boss Level (2020), Stretch (2014), The A-Team (2010) en Smokin' Aces (2006).
Hoofdrollen zijn voor rekening van actiester Gerard Butler bekend van Greenland (2020), Alexis Louder bekend van de tv-serie Watchmen (2019) en Frank Grillo bekend van The Purge: Anarchy (2014).

Copshop - Bioscopen, Tijden & Tickets

Copshop in de bioscoop

Wil je Copshop zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een sluwe oplichter Teddy Murretto (Frank Grillo) verstopt zich in het dorpspolitiebureau, dan duikt een huurmoordenaar op die tegen gewerkt wordt door een beginnend agent.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het politiebureau van een klein dorp wordt het middelpunt van een bloederige strijd tussen een professionele huurmoordenaar (Gerard Butler), een jonge ambitieuze agente en een criminele oplichter (Frank Grillo), die veiligheid zoekt achter de tralies.
Copshop is geregisseerd door Joe Carnahan (The Grey), met in de hoofrol Gerard Butler (Greenland), Alexis Louder (Watchmen) en Frank Grillo (The Purge: Anarchy).

Productiemaatschappij: G-BASE, Raven Capital Management, Sculptor Media, WarParty Films, Zero Gravity Management

Cast & Regisseur

Gerard Butler

Bob Viddick
Frank Grillo

Teddy Murretto
Toby Huss

Anthony Lamb
Alexis Louder

Valerie Young
Keith Jardine

Trooper Faulkner
Joe Carnahan

Regisseur