compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU

Darfur Now

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Darfur Now probeert niet het conflict in dit Afrikaanse land in beeld te brengen; in plaats daarvan geeft het een positieve kijk op de Westerse inbreng aldaar. De film volgt zes mensen: een stamhoofd in een vluchtelingenkamp in West Darfur, een Argentijnse aanklager aan het Internationale Criminele Gerechtshof in Den Haag, een vrouw uit Darfur die zich aansluit bij de rebellen, een VN hulpverlener, een student uit California en een Hollywood ster.
Delen op facebook
Darfur Now
Verenigde Staten, 2007, 92 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Darfur Now - Bioscopen, Tijden & Tickets

Darfur Now in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Darfur Now zien? Koop of huur de film hier:Darfur Now probeert niet het conflict in dit Afrikaanse land in beeld te brengen; in plaats daarvan geeft het een positieve kijk op de Westerse inbreng aldaar. De film volgt zes mensen: een stamhoofd in een vluchtelingenkamp in West Darfur, een Argentijnse aanklager aan het Internationale Criminele Gerechtshof in Den Haag, een vrouw uit Darfur die zich aansluit bij de rebellen, een VN hulpverlener, een student uit California en een Hollywood ster.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: JuRiFilm, Lakeshore Records, Mandalay Independent Pictures, Participant Productions, Runway, Warner Independent Pictures (WIP)

Cast & Regisseur