compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

De Flummels (NL)

Pitch

Wanneer twee Flummels - een schattige soort pluizige dieren met gaten in hun midden - op magische wijze naar het heden worden getransporteerd, leren ze dat hun soort nu is uitgestorven en vergeten. Ze moeten nu terug in de tijd reizen om te proberen te voorkomen dat hun ras voor altijd verdwijnt.
Delen op facebook
De Flummels (NL)
Nederlandse première: 28-4-2021
2021, 84 min,

De Flummels (NL) trailer

Trailer van De Flummels (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Flummels (NL)https://i1.ytimg.com/vi/Q8luCJR52sU/hqdefault.jpg2021-02-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Joost Bouhof is een Nederlandse youtuber met een gamekanaal JoostSpeeltSpellen en een vlogkanaal genaamd JoostBouhof, dit is zijn eerste filmklus.
Bo Beljaars is een Nederlandse youtuber van het kanaal Allthesegamez (2012-2017) en startte het tienerkanaal Bokado.
André Dongelmans is een acteur die vooral bekend werd als Kenneth in de populaire tv-serie "Luizenmoeder"(2018-2019), hij was eerder te zien in Molly (2017) en Het Diner (2013), als stem-acteur was hij eerder te horen in Angry Birds 2 (NL).
Birgit Schuurman was eerder te zien in Casanova's (2020), Rokjesdag (2016) en Soof 2 (2016), als stem-acteur was ze onder meer te horen in Ice Age (NL) en De Notenkraak (NL).

De Flummels (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Flummels (NL) in de bioscoop

Wil je De Flummels (NL) zien? Koop of huur de film hier:Wanneer twee Flummels op magische wijze naar het heden worden getransporteerd, leren ze dat hun soort nu is uitgestorven en vergeten: ze moeten daarom terug in de tijd reizen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?

Productiemaatschappij: China Lion Entertainment Production, Cinesite Animation, HB Wink Animation