compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Notenkraak (NL)

De Notenkraak (NL)

***00
Waardering: 3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

Pitch van De Notenkraak (NL)

Delen op facebook
De Notenkraak (NL)
Nederlandse première: 15-4-2015
Canada, Verenigde Staten, Zuid-Korea, 2014, 86 min,
De egoïstisch paarse eekhoorn Surly en zijn maatje, de zwijgzame rat Buddy, houden zich maar met één ding bezig: het stelen van nootjes. Hierin zijn ze erg bedreven. Als het hele park door een ongeluk hun wintervoorraad kwijt raakt, besluiten ze hulp te zoeken bij de twee buitenbeentjes. Surly gaat een nootkraak plegen op een notenwinkel, met de hulp van een aantal parkbewoners.

De Notenkraak (NL) trailer en bijzonderheden

De Zuid-Koreaanse zanger Psy zal te zien zijn als een geanimeerde versie van zichzelf en zal zijn hit 'Gangnam Style' zingen.
Trailer van De Notenkraak (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Notenkraak (NL)https://i1.ytimg.com/vi/QimoocBpoJ4/hqdefault.jpg2015-04-15

Aanloop

Will Arnett spreekt in de Engelstalige versie de stem van Surly de eekhoorn in. Hij sprak ook voor de animatiefilms Ratatouille en Despicable Me een stem in.

De Notenkraak (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Notenkraak (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ARP, Duncan Studio, E1 Films Canada, Golden Village Pictures, Gulfstream Pictures, Open Road Films (II), POP Sound, Pro Video Film & Distribution Kft., Red Rover International, ToonBox Entertainment

Nieuws over De Notenkraak (NL)