compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

De Grote Sinterklaasfilm

Voor alle leeftijden

Pitch van De Grote Sinterklaasfilm

De Grote Sinterklaasfilm filmstill

De Grote Sinterklaasfilm filmstill

Delen op facebook
De Grote Sinterklaasfilm
Nederlandse première: 7-10-2020
Nederland, 2020, 73 min,

In De Grote Sinterklaasfilm krijgt Sinterklaas te horen dat hij en zijn staf het kasteel van Sinterklaas moeten verlaten omdat die op instorten staat. Zo vlak voor Pakjesavond betekent dit een regelrechte ramp, want de cadeautjes en snoepjes kunnen niet mee. Sinterklaas krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Bekijk bij:

videoland

De Grote Sinterklaasfilm trailer en bijzonderheden

De 'Zwarte Pieten' zijn - in lijn met de maatschappelijke verschuivingen - vervangen door echte 'Roetveegpieten'.
Acteur Bram van der Vlugt heeft al meerdere keren de rol van de hoofdpersonage van het jaarlijkse feest vertolkt en hij stond model voor de goed heilige man op de postzegel van 2009.

Trailer van De Grote SinterklaasfilmBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Grote Sinterklaasfilmhttps://i1.ytimg.com/vi/zRV36AMT7xE/hqdefault.jpg2020-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Lucio Messercola maakte eerder De Brief voor Sinterklaas (2019). Scenarioschrijver Marcella Westen schreef ook eerder de script voor De Brief voor Sinterklaas (2019) en "Het Pepernoot Mysterie" (2017).

De Grote Sinterklaasfilm - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Grote Sinterklaasfilm in de bioscoop

Wil je De Grote Sinterklaasfilm zien? Koop of huur de film hier:


videoland

Het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en moeten hij en zijn staf onmiddellijk verhuizen. Er is geen tijd om cadeautjes of snoep mee te nemen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De enige echte Sinterklaas en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Vanaf 7 oktober in de bioscoop.

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Nieuws over De Grote Sinterklaasfilm