compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Patrick

De Patrick

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van De Patrick

Delen op facebook
De Patrick
Nederlandse première: 26-9-2019
België, 97 min,
Een klusjesman in een existentiële crisis gaat op de naturistencamping van zijn ouders op zoek naar de zin van het leven.

De Patrick trailer en bijzonderheden

De 38-jarige Kevin Janssens kwam 17 kilo aan voor deze rol.
Trailer van De PatrickBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Patrickhttps://i1.ytimg.com/vi/7LZewugzf9Y/hqdefault.jpg2019-07-29

Aanloop

2 keer gouden kalf winnaar actrice Hannah Hoekstra speelt de rol van Nathalie. Hannah is ook bekend van de film Hemel (2012) en Mees Kees (2012) De Vlaamse acteur Jan Bijvoet ook wel bekend van "Peaky Blinders" (2016) speelt het character "Flik"

De Patrick - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Patrick in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf. De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Productiemaatschappij: Eyeworks Film & TV Drama (co-production), Savage Film (produced by), Topkapi Films (co-production), Versus Production (co-production)

Nieuws over De Patrick