compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Den of Thieves

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Den of Thieves

Delen op facebook
Den of Thieves
Nederlandse première: 22-2-2018
Verenigde Staten, 2018, 140 min,

De meest succesvolle bankovervallers van Californië plannen een onmogelijke klus: nationale bank de Federal Reserve beroven. Big Nick' O'Brien en zijn elite-agenten nemen het niet zo nauw met de regels en zetten alles op alles om de criminelen te stoppen.

Bekijk bij:

Den of Thieves trailer en bijzonderheden

Gerard Butler kwam meer dan 11 kilo aan voor deze rol, op aanraden van regisseur Christian Gudegast.

Trailer van Den of ThievesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Den of Thieveshttps://i1.ytimg.com/vi/4St1Qa0P4H4/hqdefault.jpg2018-01-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gerard Butler is vooral bekend als de Spartaanse koning Leonidas in de comicbookverfilming 300. Christian Gudegast debuteert met Den of Thieves als regisseur.

Den of Thieves - Bioscopen, Tijden & Tickets

Den of Thieves in de bioscoop

Wil je Den of Thieves zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De meest succesvolle bankovervallers van Californië plannen een onmogelijke klus: nationale bank de Federal Reserve beroven. Big Nick' O'Brien (Gerard Butler) en zijn elite-agenten nemen het niet zo nauw met de regels en zetten alles op alles om de criminelen te stoppen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

‘Big Nick’ (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Ray Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimens team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die Nick telkens een stap voorblijft, voert een reeks gedurfde overvallen uit ter voorbereiding op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: die op de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven gestalte krijgen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk te zijn die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Productiemaatschappij: G-BASE, Relativity Media, Tucker Tooley Entertainment