compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Doubles vies

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Doubles vies

Juliette Binoche (Selena) en Guillaume Canet (Alain)

Juliette Binoche (Selena) en Guillaume Canet (Alain)

Delen op facebook
Doubles vies
Nederlandse première: 14-2-2019
Frankrijk, 2018, 108 min,

Doubles vies is een nieuwe film van Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), een satirische komedie over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs.

Bekijk bij:

Cinemember

Doubles vies trailer

Trailer van Doubles viesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Doubles vieshttps://i1.ytimg.com/vi/d8G0nv3uRC4/hqdefault.jpg2019-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Doubles vies - Bioscopen, Tijden & Tickets

Doubles vies in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Doubles vies zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Doubles vies is een nieuwe film van Olivier Assayas (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), een satirische komedie over kunst en onderlinge relaties in de snel veranderende uitgeverswereld van Parijs. De zelfverzekerde en gevierde uitgever Alain (Guillaume Canet) ziet met lede ogen aan hoe de digitale wereld zijn geliefde vakgebied inhaalt. Hij heeft grote twijfels over het laatste manuscript van Leonard Spiegel (Vincent Macaigne), een van de auteurs wiens semi-autobiografische romans hij al jaren uitgeeft. De afwijzing die volgt heeft niet alleen invloed op de onderlinge verstandhouding tussen Alain en Leonard, maar ook op de relaties met de vrouwen om hen heen: de ontevreden actrice Selena (Juliette Binoche), de ambitieuze Valerie (Nora Hamzawi) en de onafhankelijke twintiger Laure (Christa Théret). Doubles vies ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film enthousiast werd onthaald door de internationale pers. In 1985 schreef regisseur Olivier Assayas mee aan Rendez-vous, een film die de doorbraak betekende voor actrice Juliette Binoche (The English Patient, Trois Couleurs). Sindsdien werkten de twee samen aan Summer Hours (2009) en Clouds of Sils Maria (2014).

Productiemaatschappij: CG Cinéma