compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Drift

Drift

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

drama, filmhuis

Pitch van Drift
Drift: Dirk Hendrikx (Drifter)
Drift: Dirk Hendrikx (Drifter)
Delen op facebook
Drift
Nederlandse première: 9-10-2014
België, Roemenië, 2013, 83 min,
Een stel verblijft in Roemenië: zij lijdt aan een ziekte waaraan ze zal sterven. Hij helpt haar. Als zij overlijdt raakt hij langzaam het contact met de realiteit kwijt. Hij begint de dwalen door de Roemeense woestenij om zo tegen zijn herinneringen te vechten.
trailer en bijzonderheden over Drift
De scenes in deze film, veelal zonder dialoog, zijn voornamelijk geïmproviseerd. Deze film heeft dan ook raakvlakken met performance art.
Aanloop van Drift
Dit is de eerste lange speelfilm van regisseur Benny Vandendriessche. Hiervoor maakte hij videoclips en installatiekunst. Toen hij acteur Dirk Hendrikx ontmoette ontstond het idee voor deze film.
BioscoopAgenda van Drift

Drift in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Drift zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 38 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een stel verblijft in Roemenië: zij lijdt aan een ziekte waaraan ze zal sterven. Hij helpt haar. Als zij overlijdt raakt hij langzaam het contact met de realiteit kwijt. Hij begint de dwalen door de Roemeense woestenij. Debuut van Benny Vandendriessche.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen