compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Drijfzand

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Drijfzand

Delen op facebook
Drijfzand
Nederlandse première: 21-10-2021
Nederland, 2021, 113 min,

In Drijfzand leeft Suze op Texel, wanneer haar kleurrijke en extravagante moeder Helena een verrassingsbezoek brengt om haar dochter te vertellen dat ze ziek is. Besluit Suze met Helena terug te keren naar Amsterdam om voor haar te zorgen, al snel vervalt Suze in oude dwangmatig gedrag.

Bekijk bij:

meJane

Drijfzand trailer

Trailer van DrijfzandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Drijfzandhttps://i1.ytimg.com/vi/cYyAjnx631g/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Drijfzand - Bioscopen, Tijden & Tickets

Drijfzand in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Drijfzand zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Wanneer Suze's kleurrijke en extravagante moeder Helena een verrassingsbezoek brengt om haar dochter te vertellen dat ze ziek is, vervalt Suze langzaam in ernstig dwangmatig gedrag.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Drijfzand vertelt het verhaal van een intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.

Suze (Hanna van Vliet) woont met haar man en dochtertje op Texel en heeft een gelukkig en overzichtelijk leven op het eiland. Als haar moeder Helena (Elsie de Brauw), een gevierd theateractrice, hen een onverwachts bezoek brengt, begint haar zorgvuldig opgebouwde bestaan te wankelen. Nadat Helena aan Suze vertelt dat ze een ongeneeslijke hersentumor heeft, besluit Suze om voor haar moeder in Amsterdam te zorgen. Haar terugkeer naar de stad, de prikkelende theaterwereld en de oude patronen in de relatie met haar moeder, zetten haar op scherp. Te scherp. De onrust vreet zich langzaam maar zeker een weg naar binnen, dwars door haar gezinsleven heen. Verscheurd tussen de loyaliteit voor haar moeder, en die voor haar gezin, staat ze voor een emotionele keuze.

Productiemaatschappij: Homeless Bob Production, Homemade Films, PRPL