compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Dumbo

Dumbo

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

animatie, familiefilm, fantasy

Pitch van Dumbo
Dumbo filmstill
Dumbo filmstill
Delen op facebook
Dumbo
Nederlandse première: 27-3-2019
Verenigde Staten, 2019, 112 min,
Een klein olifantje dat met behulp van zijn grote oren kan vliegen en een circus redt. Maar als het circus een nieuwe tour begint. Ontdekken Dumbo en zijn vrienden dat er meer schuilt achter het circus.
trailer en bijzonderheden over Dumbo
Lucy DeVito is de dochter van Danny DeVito
Aanloop van Dumbo
Tim Burton regisseerde ook Edward Scissorhands(1990), Corpse Bride(2005) en Alice in Wonderland (2010).

Danny DeVito speelde ook in Space Jam (1996), Men in Black (1997) en "House Broken" (2010).

Lucy DeVito speelde ook in Syrup (2013).
BioscoopAgenda van Dumbo

Dumbo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.