compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Elvis: That's the Way It Is

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Elvis: That's the Way It Is

Elvis Presley (Zichzelf)

Elvis Presley (Zichzelf)

Delen op facebook
Elvis: That's the Way It Is
Nederlandse première: 8-1-2020
Verenigde Staten, 1970, 92 min,

Een documentaire met backstage en concert beelden van zanger Elvis Presley in 1970 in Las Vegas, er zit ongeveer een halfuur aan niet eerder vertoond materiaal in de bioscoop.

Elvis: That's the Way It Is trailer en bijzonderheden

Regisseur Denis Sanders begon aan het project al een pay-per-view experiment, maar koos er uiteindelijk toch voor om een film van te maken.

Het lukte filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (Greed, Touch of Evil) in 2000 om iets van negen nummers en niet eerder vertoonde back-stage beelden op te sporen en aan de film toe te voegen. Het resultaat werd in 2001 getoond aan 2500 Elvis fans. De film is nogmaals restaureert e de audio ge-remastered.

Trailer van Elvis: That's the Way It IsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Elvis: That's the Way It Ishttps://i1.ytimg.com/vi/Y4u_zZU1TqA/hqdefault.jpg2019-11-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Denis Sanders won een Oscar voor Beste Korte Documentaire met "A Time Out of War" (1954) en voor Beste Lange documentaire met "Czechoslovakia 1968" (1969).

Elvis: That's the Way It Is - Bioscopen, Tijden & Tickets

Elvis: That's the Way It Is in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Elvis: That's the Way It Is zien? Koop of huur de film hier:Een documentaire met backstage en concert beelden van zanger Elvis Presley in 1970 in Las Vegas, er zit ongeveer een halfuur aan niet eerder vertoond materiaal in de bioscoop.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden.

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden. Elvis: That’s the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (Greed, Touch of Evil) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van Suspicious Minds en de concertregistratie van Don’t Be Cruel. Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

Productiemaatschappij: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Cast & Regisseur

Cary Grant

Zichzelf (uncredited)
Roman Polanski

Zichzelf (uncredited)
Sammy Davis Jr.

Zichzelf (uncredited)
Red West

Zichzelf (Bodyguard / Memphis Mafia / Friend)
Denis Sanders

Regisseur
Elvis: That's the Way It Is poster