compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Elvis: That's the Way It Is

Elvis: That's the Way It Is

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Elvis: That's the Way It Is

Elvis Presley (Zichzelf)

Elvis Presley (Zichzelf)

Delen op facebook
Elvis: That's the Way It Is
Nederlandse première: 8-1-2020
Verenigde Staten, 1970, 92 min,
Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden.

Elvis: That's the Way It Is trailer

Trailer van Elvis: That's the Way It IsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Elvis: That's the Way It Ishttps://i1.ytimg.com/vi/Y4u_zZU1TqA/hqdefault.jpg2019-11-19

Elvis: That's the Way It Is - Bioscopen, Tijden & Tickets

Elvis: That's the Way It Is in de bioscoop

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures Nederland brengt Elvis: That’s The Way It Is, de muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970, eenmalig in de bioscoop op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden. Elvis: That’s the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (“Greed”, “Touch of Evil”) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van “Don’t Be Cruel”. Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

Productiemaatschappij: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Cast & Regisseur

Cary Grant

Zichzelf (uncredited)
Roman Polanski

Zichzelf (uncredited)
Sammy Davis Jr.

Zichzelf (uncredited)
Red West

Zichzelf (Bodyguard / Memphis Mafia / Friend)
Denis Sanders

Regisseur
Elvis: That's the Way It Is poster