compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Escobar

Escobar

***00
Waardering: 3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama, filmhuis, misdaad

Pitch van Escobar
Escobar: Javier Bardem (Pablo Escobar)
Escobar: Javier Bardem (Pablo Escobar)
Delen op facebook
Escobar
Nederlandse première: 31-5-2018
Bulgarije, Spanje, 2017, 123 min,
Journaliste Virginia Vallejo krijgt een relatie met Pablo Escobar, een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren ooit, te midden van een bloederige drugsoorlog.
trailer en bijzonderheden over Escobar
Gebaseerd op de memoires van de Colombiaanse journaliste zelf, genaamd 'Loving Pablo, Hating Escobar'. Penelope Cruz en Javier Bardem hebben in het echt ook een relatie en zijn sinds 2010 getrouwd.
Aanloop van Escobar
Javier Bardem speelde eerder de rol van een onverstoord moordende psychopaat in de Coen Brothers-film No Country for Old Men (2007). Penélope Cruz speelde eerder al in een film waarin Pablo Escobar voorkwam; de film Blow, met Johnny Depp.
BioscoopAgenda van Escobar

Escobar in de bioscoop

Wil je Escobar zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 15 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Waargebeurd verhaal over een journaliste (Penelope Cruz) die een relatie krijgt met de beruchte drugskoning Pablo Escobar (Javier Bardem).Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem).

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem). Escobar werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte…