compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Escobar

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Escobar

Javier Bardem (Pablo Escobar)

Javier Bardem (Pablo Escobar)

Delen op facebook
Escobar
Nederlandse première: 31-5-2018
Bulgarije, Spanje, 2017, 123 min,

Journaliste Virginia Vallejo krijgt een relatie met Pablo Escobar, een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren ooit, te midden van een bloederige drugsoorlog.

Bekijk bij:

videolandAmazon Prime Video

Escobar trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de memoires van de Colombiaanse journaliste zelf, genaamd 'Loving Pablo, Hating Escobar'. Penelope Cruz en Javier Bardem hebben in het echt ook een relatie en zijn sinds 2010 getrouwd.

Trailer van EscobarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Escobarhttps://i1.ytimg.com/vi/jo3tFeKFyMs/hqdefault.jpg2018-04-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Javier Bardem speelde eerder de rol van een onverstoord moordende psychopaat in de Coen Brothers-film No Country for Old Men (2007). Penélope Cruz speelde eerder al in een film waarin Pablo Escobar voorkwam; de film Blow, met Johnny Depp.

Escobar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Escobar in de bioscoop

Synopsis distributeur

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem).

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem). Escobar werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte…

Productiemaatschappij: B2Y EOOD, Eagle Films, Escobar Films, Film & TV House, Road Rebel

Cast & Regisseur

Nieuws over Escobar