compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Father Figures

Father Figures

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Father Figures

Owen Wilson (Kyle) en Ed Helms (Peter)

Owen Wilson (Kyle) en Ed Helms (Peter)

Delen op facebook
Father Figures
Nederlandse première: 18-1-2018
Verenigde Staten, 2017, 113 min,
Twee broers hebben altijd van hun moeder gehoord dat hun vader was overleden. Als dat blijkt dat de vork anders in de steel zit gaat ze naar hem op zoek.

Father Figures trailer en bijzonderheden

De film heette eigenlijk 'Bastards', letterlijk 'Bastaarden', maar in september 2017, drie maanden voor de première, is de titel veranderd in Father Figures.
Trailer van Father FiguresBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Father Figureshttps://i1.ytimg.com/vi/4292uwo5xiQ/hqdefault.jpg2016-12-08

Aanloop

"Larry Sher" heeft jarenlang als cameraman gewerkt. Zo maakte hij onder andere de Hangover-films waarin "Ed Helms" ook te zien was. Dit is zijn eerste film als regisseur.

Father Figures - Bioscopen, Tijden & Tickets

Father Figures in de bioscoop

Wil je Father Figures zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee broers hebben altijd van hun moeder gehoord dat hun vader was overleden. Als dat blijkt dat de vork anders in de steel zit gaan ze naar hem op zoek. Een roadtrip-komedie met Ed Helms en Owen Wilson.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2) en Ed Helms (The Hangover-films) spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Father Figures. De film is het regiedebuut van Lawrence Sher, die eerder furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Wilson en Helms spelen de rollen van Kyle en Peter Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader. Tijdens deze zoektocht leren ze dingen over hun moeder, die ze eigenlijk liever niet hadden geweten. De rol van moeder Helen wordt vertolkt door de voor een Oscar® genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy), Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Productiemaatschappij: Alcon Entertainment, bf Distribution, DMG Entertainment, Montecito Picture Company, The, Paragon Studios, Warner Bros.

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur