compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Fatman

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fatman

Mel Gibson (Chris)

Mel Gibson (Chris)

Delen op facebook
Fatman
Nederlandse première: 26-11-2020
2020, 95 min,

In Fatman vecht de zeer luidruchtige en ietwat onaangepaste kerstman om zijn bedrijf te redden. Wanneer de twaalfjarige Billy geen leuk cadeau ontvangt, besluit hij een huurmoordenaar in te huren om de kerstman om zeep te helpen.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Fatman trailer en bijzonderheden

De film kwam even in opspraak tegen het einde van de zomer, toen bleek dat enkele kleine Canadese bedrijfjes die hadden geholpen enkele maanden daarvoor bij de opnames in Canada nog niet waren betaald. Vanwege COVID-19-maatregelen ging een tijdlang de hele productie op slot in de VS, dus ook de betalingen. Inmiddels is dit euvel opgelost.

Trailer van FatmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fatmanhttps://i1.ytimg.com/vi/wlSZt0HlSJE/hqdefault.jpg2020-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs-duo Eshom Nelms en Ian Nelms "Waffle Street" (2015), "Lost on Purpose" (2013) en "Night of the Dog" (2005).
Marianne Jean-Baptiste is bekend van Secrets & Lies (1996) en In Fabric (2018), maar is vooral bekend van haar rol in de tv-serie "Without a Trace" (2002).
Mel Gibson is een acteur bekend door een breed scala aan rollen Lethal Weapon 3 (1992), Braveheart (1995), Ransom (1996) en Conspiracy Theory (1997), maar ook door zijn politiek-niet-correcte uitspraken.

Fatman - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fatman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fatman zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een luidruchtige, onorthodoxe kerstman vecht om zijn dalende bedrijf te redden. Wanneer de 12-jarige Billy geen leuk cadeau krijgt, huurt hij een huurmoordenaar in om de kerstman te vermoorden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In deze actiekomedie vertolkt Mel Gibson de rol van de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle. Omdat de overheid de subsidie heeft stopgezet is Chris veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit. Om zijn bedrijf in leven te houden, werkt Chris samen met het Amerikaanse leger en dwingt hij zijn personeel tot het maken van ander soort ‘speelgoed’. Alsof dat nog niet erg genoeg is, besluit de over het paard getilde 12-jarige Billy een hitman
genaamd Skinny Man (Walton Goggings) in te huren. Billy kreeg tot zijn woede op kerstochtend alleen een stuk steenkool cadeau en besloot daarom de kerstman om te laten leggen. Wat de hitman niet weet, is dat er een zwaarbewapend leger rondloopt op het terrein van Chris en dat hij niet de eerste is die achter de Kerstman aan gaat…

Productiemaatschappij: Fortitude International (Production company), Mam, Rough House Pictures, Sprockefeller Pictures (in association with)

Cast & Regisseur

Nieuws over Fatman