compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Freaks Out (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In Freaks Out vormen Matilde, Cencio, Fulvio en Mario een soort familie als de 2e wereldoorlog Rome treft. Israel, de eigenaar van hun circus, gaat op zoek naar een toevluchtsoord in het buitenland. Zonder dat iemand voor hen zorgt zijn de vrienden de kluts kwijt. Een man is op zoek naar hun, niet alleen om hun lot maar ook de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen.
Delen op facebook
Freaks Out (EN subtitles)
Nederlandse première: 5-1-2023
België, Italië, 2021, 141 min,

Freaks Out (EN subtitles) trailer

Trailer van Freaks Out (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Freaks Out (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/M8XigxUsHyk/hqdefault.jpg2023-01-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Freaks Out (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Freaks Out (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Freaks Out (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Rome, 1943: Matilde, Cencio, Fulvio en Mario zijn de belangrijkste attracties van het "Mezza Piotta Circus", maar iemand blijkt op zoek te zijn naar hun.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Rome, 1943. Matilde, Cencio, Fulvio en Mario leven als een familie in het circus van spreekstalmeester Israël. Wanneer deze op mysterieuze wijze verdwijnt, blijven de vier ‘freaks’ alleen achter in de door de nazi’s bezette stad. Maar iemand is naar ze op zoek, een man die niet alleen hun lot maar ook de loop van de wereldgeschiedenis zou kunnen veranderen.

Productiemaatschappij: BE TV (in association with), Calabria Film Commission (support), Casa Kafka Pictures Movie Tax Shelter Empowered by, European Union (support), Gapbusters (co-production), Glen Films, Lucky Red, Rai Cinema (in collaboration with), Regione Calabria (support), Regione Lazio (support), VOO, Wallimage (support)