compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Fright Night

Fright Night

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Fright Night

Anton Yelchin (Charley Brewster)

Anton Yelchin (Charley Brewster)

Delen op facebook
Fright Night
Nederlandse première: 29-9-2011
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2011, 120 min,
Als Charlie's ("Anton Yelchin") leven eindelijk verloopt volgens plan, krijgt hij plots een nieuwe buurman, Jerry ("Colin farrell"). Aardig kerel op het eerste gezicht, maar nadat zijn beste vriend plotseling verdwijnt en er wel hele vreemde dingen gebeuren rondom zijn buurman, is Charlie ervan overtuigt dat hij een vampier is. Natuurlijk staat de hele buurt hem tegen in deze belachelijke conclusie en zit er maar een ding op: zelf met hem afrekenen.

Fright Night trailer en bijzonderheden

De rol van Jerry was eerst eigenlijk bedoeld voor de acteur "Heath Ledger". Dit plan moest herzien worden na zijn plotselinge overlijden in januari 2008.
Trailer van Fright NightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fright Nighthttps://i1.ytimg.com/vi/jSbubBivgU4/hqdefault.jpg2011-09-29

Aanloop

Een remake van Tom Holland's Fright night uit 1985. Nu heeft regisseur "Craig Gillespie" zijn rol overgenomen om deze komedie/horror nog eens extra uit het doek te laten springen door er 3D effecten aan toe te voegen.

Fright Night - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fright Night in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Albuquerque Studios, DreamWorks SKG, Eden FX, Forum Hungary, Gaeta / Rosenzweig Films, Michael De Luca Productions, Reliance Big Entertainment, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur

Colin Farrell

Jerry Dandrige
Anton Yelchin

Charley Brewster
Christopher Mintz-Plasse

'Evil' Ed Thompson
David Tennant

Peter Vincent
Toni Collette

Jane Brewster