compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Fright Night

Fright Night

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

horror, komedie

Pitch van Fright Night
Fright Night: Anton Yelchin (Charley Brewster)
Fright Night: Anton Yelchin (Charley Brewster)
Delen op facebook
Fright Night
Nederlandse première: 29-9-2011
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2011, 120 min,
Als Charlie's (Anton Yelchin) leven eindelijk verloopt volgens plan, krijgt hij plots een nieuwe buurman, Jerry (Colin Farrell). Aardig kerel op het eerste gezicht, maar nadat zijn beste vriend plotseling verdwijnt en er wel hele vreemde dingen gebeuren rondom zijn buurman, is Charlie ervan overtuigt dat hij een vampier is. Natuurlijk staat de hele buurt hem tegen in deze belachelijke conclusie en zit er maar een ding op: zelf met hem afrekenen.
trailer en bijzonderheden over Fright Night
De rol van Jerry was eerst eigenlijk bedoeld voor de acteur Heath Ledger. Dit plan moest herzien worden na zijn plotselinge overlijden in januari 2008.
Aanloop van Fright Night
Een remake van Tom Holland's Fright night uit 1985. Nu heeft regisseur Craig Gillespie zijn rol overgenomen om deze komedie/horror nog eens extra uit het doek te laten springen door er 3D effecten aan toe te voegen.
BioscoopAgenda van Fright Night

Fright Night in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Fright Night zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 15 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Charlie krijgt een nieuwe buurman, Jerry. De tiener weet zeker dat het een vampier betreft en gaat de strijd met hem aan. 3D Remake van Tom Holland's Fright night uit 1985.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen