compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Funan

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Funan

Funan filmstill

Funan filmstill

Delen op facebook
Funan
Nederlandse première: 11-7-2019
België, Frankrijk, Luxemburg, 2018, 84 min,

Cambodja, 1975. De wrede Rode Khmer is het land aan het opschonen in het kader van hun revolutie. Een jonge moeder is bereid tot alles om haar zoontje van vier terug te vinden, die tijdens de deportatie kwijt is geraakt.

Bekijk bij:

Cinemember

Funan trailer en bijzonderheden

De film is geïnspireerd op het leven van de moeder van regisseur Dennis Do.
Funan won de prijs voor beste animatiefilm tijdens het Annecy International Animated Filmfestival en ontving twee Emile Awards.

Trailer van FunanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Funanhttps://i1.ytimg.com/vi/U5YGG_8XiGc/hqdefault.jpg2019-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste animatiespeelfilm van Denis Do als regisseur.

Funan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Funan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Funan zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatiefilm. Cambodja, 1975. De wrede Rode Khmer is het land aan het opschonen in het kader van hun revolutie. Een jonge moeder is bereid tot alles om haar zoontje van vier terug te vinden, die tijdens de deportatie kwijt is geraakt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De geschiedenis van het Rode Khmer-regime wordt door regisseur Denis Do tot leven gewekt, de film is geïnspireerd op het leven van zijn eigen moeder. Ten tijde van de Rode Khmer revolutie vecht een Cambodjaanse moeder voor haar leven en dat van haar zoon. Kinderen worden van hun ouders gescheiden. Vader en moeder en de rest van de familie belanden samen in een kamp. Ze proberen de gruwelen van het kamp te ontvluchten om zo de zoektocht naar hun kind te starten. Funan won de prijs voor beste animatiefilm tijdens het Annecy International Animated Filmfestival en ontving twee Emile Awards.

Productiemaatschappij: Epuar, Gao Shan Pictures (co-production), Juliette Films, Les Films d'Ici, Lunanime

Cast & Regisseur