compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Funan

Funan

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

animatie, filmhuis

Pitch van Funan
Funan filmstill
Funan filmstill
Delen op facebook
Funan
Nederlandse première: 11-7-2019
België, Frankrijk, Luxemburg, 2018, 84 min,
Cambodja, 1975. De wrede Rode Khmer is het land aan het opschonen in het kader van hun revolutie. Een jonge moeder is bereid tot alles om haar zoontje van vier terug te vinden, die tijdens de deportatie kwijt is geraakt.
trailer en bijzonderheden over Funan
De film is geïnspireerd op het leven van de moeder van regisseur Dennis Do.
Funan won de prijs voor beste animatiefilm tijdens het Annecy International Animated Filmfestival en ontving twee Emile Awards.
Aanloop van Funan
Eerste animatiespeelfilm van Denis Do als regisseur.
BioscoopAgenda van Funan

Funan in de bioscoop

Wil je Funan zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatiefilm. Cambodja, 1975. De wrede Rode Khmer is het land aan het opschonen in het kader van hun revolutie. Een jonge moeder is bereid tot alles om haar zoontje van vier terug te vinden, die tijdens de deportatie kwijt is geraakt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De geschiedenis van het Rode Khmer-regime wordt door regisseur Denis Do tot leven gewekt, de film is geïnspireerd op het leven van zijn eigen moeder. Ten tijde van de Rode Khmer revolutie vecht een Cambodjaanse moeder voor haar leven en dat van haar zoon. Kinderen worden van hun ouders gescheiden. Vader en moeder en de rest van de familie belanden samen in een kamp. Ze proberen de gruwelen van het kamp te ontvluchten om zo de zoektocht naar hun kind te starten. Funan won de prijs voor beste animatiefilm tijdens het Annecy International Animated Filmfestival en ontving twee Emile Awards.