compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Geostorm

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Geostorm

Delen op facebook
Geostorm
Nederlandse première: 19-10-2017
Verenigde Staten, 2016, 109 min,

In de nabije toekomst is er een netwerk van satellieten opgezet dat het weer onder controle houdt en zo klimaatrampen voorkomt. Maar dan lijkt het netwerk zich tegen de aarde te keren en moet het netwerk worden uitgeschakeld.

Bekijk bij:

NETFLIX

Geostorm trailer en bijzonderheden

Deze film kende een moeilijke productie. De regisseur werd halverwege vervangen en aan het einde werden er onder leiding van producent Jerry Bruckheimer reshoots gemaakt met veel special effects.

Trailer van GeostormBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Geostormhttps://i1.ytimg.com/vi/i4PXXAgF8PU/hqdefault.jpg2017-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarioschrijver Dean Devlin was ook betrokken als producer bij de Independence Day-films. De overeenkomsten tussen die films en Geostorm is duidelijk te zien in de hoeveel destructie van gebouwen.

Geostorm - Bioscopen, Tijden & Tickets

Geostorm in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Geostorm zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In de nabije toekomst is er een netwerk van satellieten opgezet dat het weer onder controle houdt en zo klimaatrampen voorkomt. Maar dan lijkt het netwerk zich tegen de aarde te keren. Met Gerard Butler.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar.

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar. Wereldleiders besluiten naar aanleiding van de natuurrampen een netwerk van satellieten te laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt. Jake (Gerard Butler), een wetenschapper moet er samen met zijn broer Max (Jim Sturgess) voor gaan zorgen dat de storing in het satellietprogramma verholpen gaat worden.
Abbie Cornish speelt Sarah Wilson van de geheime dienst, Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt. Daniel Wu speelt Cheng, de Hong Kong-supervisor van het Dutch Boy Program. Andy Garcia is de Amerikaanse president Andrew Palma en Ed Harris speelt minister Leonard Dekkom.
Dean Devlin (schrijver/producent, Independence Day) maakt zijn regiedebuut met de bioscoopfilm Geostorm. De hoofdrollen in Geostorm worden vertolkt door o.a. Gerard Butler (Olympus Has Fallen, 300), Jim Sturgess (Cloud Atlas), Abbie Cornish (Limitless), Alexandra Maria Lara (Rush), Daniel Wu (The Man with the Iron Fists, Warcraft: The Beginning) en Oscar-genomineerden Ed Harris (The Hours, Apollo 13) en Andy Garcia (The Godfather: Part III).

Productiemaatschappij: Double Negative, Electric Entertainment, Flash Film Works, Framestore, Skydance Productions, Village Roadshow Pictures, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Nieuws over Geostorm