compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Glastonbury

Glastonbury

Pitch

Voor de diehardfans en voor iedereen die vanuit de luie bioscoopstoel wil voelen hoe 's werelds oudste popfestival in de afgelopen 35 jaar aan zijn faam is gekomen. Verschillende aspecten van de ervaring die Glastonbury heet, komen aan bod: naast vele opzwepende acts spatten de regen, de modder, de drugs en de stank bijna van het doek.
Delen op facebook
Glastonbury
Groot-Brittannië, 2006, 138 min,

bijzonderheden

Het Glastonbury Festival hield in 2006 een 'sabbatical' jaar. Om de pijn te verzachten stelde regisseur Julien Temple een film samen uit honderden uren film- en videomateriaal.

Glastonbury - Bioscopen, Tijden & Tickets

Glastonbury in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Glastonbury zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Voor de diehardfans en voor iedereen die vanuit de luie bioscoopstoel wil voelen hoe 's werelds oudste popfestival in de afgelopen 35 jaar aan zijn faam is gekomen. Verschillende aspecten van de ervaring die Glastonbury heet, komen aan bod: naast vele opzwepende acts spatten de regen, de modder, de drugs en de stank bijna van het doek.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur