compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Gorillaz: Song Machine Live from Kong filmstill

Gorillaz: Song Machine Live from Kong filmstill

Delen op facebook
Gorillaz: Song Machine Live from Kong
Nederlandse première: 8-12-2021
157 min,

Gorillaz: Song Machine Live from Kong bevat naast een concert van circa anderhalf uur ook cinema-exclusive materiaal van meer dan 40 minuten, inclusief een pre-show en behind the scenes materiaal.

Gorillaz: Song Machine Live from Kong trailer en bijzonderheden

Een speciale optreden vertoning van de virtuele band Gorillaz. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, worden de welbekende visuals van Jamie Hewlett vertoond. Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, inclusief achter de schermen materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett.

Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, inclusief een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste optreden sinds 2018.

Trailer van Gorillaz: Song Machine Live from KongBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gorillaz: Song Machine Live from Konghttps://i1.ytimg.com/vi/hQRku2f1Vw4/hqdefault.jpg2021-12-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Gorillaz: Song Machine Live from Kong - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gorillaz: Song Machine Live from Kong in de bioscoop

Wil je Gorillaz: Song Machine Live from Kong zien? Koop of huur de film hier:Gorillaz: Song Machine Live from Kong bevat naast een concert van circa anderhalf uur ook cinema-exclusive materiaal van meer dan 40 minuten, inclusief een pre-show en behind the scenes materiaal.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende performance eenmalig op het grote scherm. Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, inclusief achter de schermen materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste optreden sinds 2018!

Nieuws over Gorillaz: Song Machine Live fr..