compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Guns Akimbo

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Guns Akimbo

Delen op facebook
Guns Akimbo
Nederlandse première: 5-3-2020
Duitsland, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, 2019, 95 min,

Miles slijt zijn leven achter het computerscherm en dweept nog steeds met de herinneringen aan zijn ex Nora. Intussen is de hype een wedstrijd waar vreemden elkaar afmaken als online vermaak. Miles raakt hierbij betrokken en weet te overleven door zijn van nature ontwikkelde ontwijkgedrag, maar de bende achter het spel weet het spel echt persoonlijk te maken zodat Miles eens echt in actie moet komen.

Bekijk bij:

meJanevideolandAmazon Prime Video

Guns Akimbo trailer en bijzonderheden

Regisseur Jason Lei Howden — die naam maakte als regisseur met Deathgasm (2015) — is van oorsprong een visuele effecten specialist, hoewel speciale effecten een belangrijk onderdeel vormen van deze film heeft hij de effecten overgelaten aan een speciale uitgenbreide FX-team.

Trailer van Guns AkimboBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Guns Akimbohttps://i1.ytimg.com/vi/HlrwwlTOMew/hqdefault.jpg2020-01-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Daniel Radcliffe is vooral bekend als Harry Potter, maar speelde inmiddels ook al in The Woman in Black (2012), Horns (2013) en Swiss Army Man (2016).
Samara Weaving viel eerder op in de niet in Nederland uitgebrachte Bad Girl (2016), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) en brak echt door met de film Ready or Not (2019).

Guns Akimbo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Guns Akimbo in de bioscoop

Wil je Guns Akimbo zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Amazon Prime Video

De nerd en loser Miles (Daniel Radcliffe) raakt betrokken bij een populair en illegaal spel waar complete vreemden elkaar afmaken. Hij is goed in ontwijken, totdat het echt persoonlijk wordt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de gitzwarte actie komedie Guns Akimbo wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliffe, Harry Potter) onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.

Productiemaatschappij: Altitude Film Entertainment, Four Knights Film, Hyperion Media Group, Ingenious Media (presents), Maze Pictures, Occupant Entertainment, Pump Metal Films, The Electric Shadow Company

Nieuws over Guns Akimbo