compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Hable Con Ella (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.8/5

Talk to Her

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeks

Pitch van Hable Con Ella (EN subtitles)

Hable Con Ella (EN subtitles) filmstill

Hable Con Ella (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Hable Con Ella (EN subtitles)
Nederlandse première: 12-9-2019
Spanje, 2002, 112 min,

Over het lot van twee mannen die allebei een geliefde hebben, die in het ziekenhuis in coma ligt. Dit speelt natuurlijk een grote rol in hun leven en ze ontdekken dat het erg belangrijk is om met hun geliefde vrouwen te blijven communiceren.

Hable Con Ella (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Opende de zeventiende editie van het filmfestival van Parijs.
'Hable con ella' is Spaans voor 'praat met haar'.

Trailer van Hable Con Ella (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hable Con Ella (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/7fl8tyEIXXI/hqdefault.jpg2019-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De veertiende langspeelfilm van de eigenzinnige Spaanse scenarist-regisseur Pedro Almodóvar. Zijn eertse nieuwe film sinds Todo Sobre Mi Madre (1999), waarmee hij wereldwijd in de prijzen viel en er ook nog een Oscar voor de Beste Buitenlandse Film aan overhield.

Recensies van Hable Con Ella (EN subtitles)

Hable Con Ella (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hable Con Ella (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hable Con Ella (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Over het lot van twee mannen die allebei een geliefde hebben die in coma ligt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hable con ella van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de parallelle verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen.

Hable con ella van Pedro Almodóvar is een ingetogen en tragikomisch portret, over de parallelle verhalen van twee mannen en hun liefde voor twee comateuze vrouwen. De macho reisboekenschrijver Marco (Grandinetti) werd hopeloos verliefd op stierenvechtster Lydia (Rosario Flores), die sinds een rampzalig verlopen stierengevecht vecht voor haar leven. De verpleger Benigno (Javier Cámara) wijdt zijn leven aan balletstudente Alicia (Watling), die jaren geleden door een verkeersongeluk in coma raakte. Marco is in een nachtmerrie belandt, maar voor Benigno is er een droom uitgekomen. Waar hij Alicia eerder als stalker alleen op afstand bewonderde, kan hij nu ‘met’ haar praten. Hij adviseert dan ook aan zijn lotgenoot Marco: ‘Hable con ella’ (‘praat met haar’).

Productiemaatschappij: Antena 3 Televisión, El Deseo, Good Machine, Via Digital

Cast & Regisseur