compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Todo Sobre Mi Madre

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Na het overlijden van haar zoon Esteban reist Manuela naar Barcelona, op zoek naar de vader met wie ze noodgedwongen moest breken. Esteban's vader gaat tegenwoordig als vrouw door het leven en heeft nooit van het bestaan van zijn zoon geweten. Manuela zoekt de rosse buurt van Barcelona af en treft daar een vroegere vriendin. Samen proberen ze weer wat van het leven te maken en door allerlei verwikkelingen lijkt zelfs het leven van Manuela weer zin te krijgen.
Delen op facebook
Todo Sobre Mi Madre
Nederlandse première: 12-9-2019
Spanje, 1999, 100 min,

Bekijk bij:

Todo Sobre Mi Madre trailer en bijzonderheden

In films van Pedro Almodóvar staan vrouwen altijd centraal en de enscenering is meestal postmodernistisch.
Almodóvar mocht veel prijzen voor deze film ontvangen waaronder een Oscar.

Trailer van Todo Sobre Mi MadreBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Todo Sobre Mi Madrehttps://i1.ytimg.com/vi/hcVEvcP1iAc/hqdefault.jpg2019-09-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pedro Almodóvar (Spanje, 1951) debuteerde met "Film Político" (1974). Hij was ook verantwoordelijk voor o.a. Laberinto de Pasiones (1982), Mujeres al Borde de un Ataque de Nervios (1988), ¡Átame! (1990) en Hable con ella (2002)

Todo Sobre Mi Madre - Bioscopen, Tijden & Tickets

Todo Sobre Mi Madre in de bioscoop

Wil je Todo Sobre Mi Madre zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na het overlijden van haar zoon reist de moeder naar Barcelona, op zoek naar de vader met wie ze noodgedwongen moest breken. Zij belandt in de schemerwereld van travestieten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Todo Sobre Mi Madre van regisseur Pedro Almodóvar is een bitterzoet drama over verlies, spijt, verlangen en vriendschap.

Todo Sobre Mi Madre van regisseur Pedro Almodóvar is een bitterzoet drama over verlies, spijt, verlangen en vriendschap.
Wanneer haar zoon Esteban verongelukt, besluit verpleegster Manuela (Cecilia Roth) terug te keren naar Barcelona, de stad waar ze een groot deel van haar leven woonde. Het is ook de stad waar ze de vader van Esteban leerde kennen. Om haar overleden zoon een laatste eer te bewijzen, wil ze nog één keer de man ontmoeten die ze altijd voor hem verborgen hield.
.

Productiemaatschappij: El Deseo S.A., France 2 Cinéma (FR 2), Renn Productions, Via Digital

Cast & Regisseur