compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hall Pass

Hall Pass

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Hall Pass

Delen op facebook
Hall Pass
Nederlandse première: 31-3-2011
Verenigde Staten, 2011, 105 min,
Twee mannen mogen van hun vrouwen een keer vreemd gaan. Ze krijgen een week lang alle vrijheid om alles te doen wat ze willen. Al gauw loopt deze week van vrijheid uit de hand.

Hall Pass trailer en bijzonderheden

"Alyssa Milano", die hier een kleine rol speelt, is vooral bekend van televisieseries zoals "Who's the Boss" en "Charmed". Eind 2011 komt in Amerika haar nieuwste film New Year's Eve uit, met onder andere "Ashton Kutcher" en "Robert de Niro".
Trailer van Hall PassBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hall Passhttps://i1.ytimg.com/vi/tvqbOPX3wBs/hqdefault.jpg2011-03-31

Aanloop

De makers van deze film zijn "Peter Farrelly" en "Bobby Farrelly". Zij hadden wereldwijd veel succes met de films There's Something About Mary en Kingpin.

Recensies van Hall Pass

Hall Pass - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hall Pass in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Alterian, Chapman/Leonard Studio Equipment, Conundrum Entertainment, Digiscope, Dolby Laboratories, East Coast Films, New Line Cinema, Warner Bros. Entertainment