compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Haute Tension

Haute Tension

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror, misdaad, thriller

Pitch van Haute Tension
De 20-jarige studente Marie (Cécile De France) logeert in het afgelegen huis van de ouders van vriendin Alex om te studeren. Op een nacht wordt de familie door een gewetenloze moordenaar aangevallen. De levens van de twee hartsvriendinnen komen op het spel te staan.
Delen op facebook
Haute Tension
Nederlandse première: 2003
Frankrijk, 2003, 85 min,
bijzonderheden over Haute Tension
De horror in 'Haute Tension' doet denken aan deze van pakweg Sam Raimi's "The Evil Dead", waarin afgehakte ledematen opslag borg stonden voor spuitend en gutsend bloed. Deze film is zeker niet aangeraden voor gevoelige kijkers!!!
Aanloop van Haute Tension
Alexandre Aja regisseerde eerder ook "Furia" (2000). Philippe Nahon (de gewetenloze killer) speelde ook in Seul Contre Tous. Cécile De France bewijst na "L' Auberge Espagnole" eens te meer een beloftevolle actrice te zijn.
BioscoopAgenda van Haute Tension

Haute Tension in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Haute Tension zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 20-jarige studente Marie (Cécile De France) logeert in een afgelegen huis. Op een nacht wordt het huis door een gewetenloze moordenaar aangevallen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen