compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 14-2 t/m 20-2
WEB | mobiel
Verliefd op Cuba
MENU
Home > Films > HEINZ

HEINZ

Audiodescriptie beschikbaar

animatie, komedie

Pitch van HEINZ
HEINZ filmstill
HEINZ filmstill
Delen op facebook
HEINZ
Nederlandse première: 18-4-2019
Animatiefilm naar de strips van Windig & De Jong. Heinz is een nukkige, luie kater die per ongeluk de wereld van de ondergang redt.
trailer
BioscoopAgenda van HEINZ

HEINZ in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Heinz woont al sinds jaar en dag ongevraagd in bij zijn vriend Frits en de briljante uitvinder Professor Aap. Op een dag vraagt zijn vaste verkering Dolly hem op hun zoontje Kleine Bever te passen. Dat gaat maar even goed. Dan krijgt Heinz dikke mot met Frits en Aap. Zonder pardon wordt hij, met kleine oogappel en al, buiten de deur gezet. De volgende ochtend wordt Heinz wakker in een vreemd bed. In het Amsterdamse Sprookjesbos. En Kleine Bever is spoorloos verdwenen! Heinz heeft geen idee wat hem is overkomen. Maar iedereen die hij tegenkomt, lijkt zich hém maar al te goed te herinneren. En heeft de grootst mogelijke problemen met hem. Al snel wordt hij achter de vodden gezeten door boze boskabouters en razende postzegelverzamelaars. Heinz is de wanhoop nabij. Waar is Kleine Bever?!