compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 12-12 t/m 18-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Her

Her

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Her

Delen op facebook
Her
Nederlandse première: 27-2-2014
Verenigde Staten, 2013, 126 min,
Theodore Twombly verdient zijn geld het schrijven van liefdesbrieven voor anderen. Hij raakt geobsedeerd door 'Samantha': een computerprogramma met verrassende menselijke kenmerken. De band tussen Theodore en Samantha lijkt te evolueren tot liefde.

Her trailer en bijzonderheden

Scarlett Johansson werd genomineerd voor een Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol. De organisatie van The Golden Globes heeft de nominatie ongeldig verklaard om Johansson alleen in de film te horen is.
Trailer van HerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Herhttps://i1.ytimg.com/vi/X2YDHt0tpQI/hqdefault.jpg2014-02-27

Aanloop

"Spike Jonze" maakte als regisseur eerder veel indruk met zijn films Being John Malkovich en Adaptation.

Her - Bioscopen, Tijden & Tickets

Her in de bioscoop

Wil je Her zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 42 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Theodore Twombly verdient zijn geld het schrijven van liefdesbrieven voor anderen. Hij raakt geobsedeerd door 'Samantha': een computerprogramma met verrassende menselijke kenmerken. Met Joaquin Phoenix en de stem van Scarlett Johansson.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Annapurna Pictures, ARRI, Ascot Elite Entertainment Group, Brauer & Co., Camadeus Film Technologies, Canon, Chef Robért Catering, Paradiso Entertainment, Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA)

Nieuws over Her