compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Het Leven van een Loser: Flutvakantie

Pitch

Het gezin van Bram gaat naar de negentigste verjaardag van oma, maar Bram heeft een plan om naar een videogame-conventie. Zijn plan zorgt ervoor dat alles helemaal uit de hand loopt.
Delen op facebook
Het Leven van een Loser: Flutvakantie
Verenigde Staten, 2017,

bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op de boekenserie Het Leven Van Een Loser. In het Engels heet dit boek Diary of a Wimpy Kid en wordt Bram Greg genoemd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de vierde Diary of a Wimpy Kid film. De rol van Bram/Greg wordt dit keer voor het eerst gespeeld door Jason Drucker.

Het Leven van een Loser: Flutvakantie - Bioscopen, Tijden & Tickets

Het Leven van een Loser: Flutvakantie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Het Leven van een Loser: Flutvakantie zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het gezin van Bram gaat naar de negentigste verjaardag van oma, maar Bram heeft een plan om naar een videogame-conventie. Vierde film op basis van de boekenserie Het Leven Van Een Loser.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de film Het Leven van een Loser: Flutvakantie loopt een familiereisje naar oma’s 90ste verjaardag volledig uit de hand als de onvergetelijke antiheld Bram Botermans een plan bedenkt om een videogame-conventie bij te wonen.

In Flutvakantie loopt een familiereisje naar oma’s 90ste verjaardag volledig uit de hand als de onvergetelijke antiheld Bram Botermans een plan bedenkt om een videogame-conventie bij te wonen. Dit familie-avontuur wordt een ervaring die de familie Botermans niet snel zal vergeten. Van de recordbrekende boekenreeks ‘Het Leven van een Loser’ zijn alleen al in Nederland in totaal meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Van het boek ‘Flutvakantie’ zijn in ons land inmiddels meer dan 100.000 exemplaren over de toonbank gegaan. In 2015 en 2016 domineerde de boekenreeks tevens de Top 10 van de 100 Meest Uitgeleende Boeken in Nederland. In 2016 stond de reeks in de Top 10 op nummer één tot en met acht. De film Het Leven van een Loser: Flutvakantie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff Kinney.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox of Germany, Alternative Rentals, Atlanta Production Services, Chapman/Leonard Studio Equipment, Color Force, Twentieth Century Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Ricky Muse

Butter Vendor (uncredited)
Bobby Akers

Gaming Expo Attendee (uncredited)
David Bowers

Regisseur