compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 21-3 t/m 27-3
WEB | mobiel
Us - Film van de week!
MENU
Home > Films > Het Leven van een Loser: Flutvakantie

Het Leven van een Loser: Flutvakantie

familiefilm, komedie

Pitch van Het Leven van een Loser: Flutvakantie
Het gezin van Bram gaat naar de negentigste verjaardag van oma, maar Bram heeft een plan om naar een videogame-conventie. Zijn plan zorgt ervoor dat alles helemaal uit de hand loopt.
Delen op facebook
Het Leven van een Loser: Flutvakantie
Verenigde Staten, 2017,
bijzonderheden over Het Leven van een Loser: Flutvakantie
Deze film is gebaseerd op de boekenserie Het Leven Van Een Loser. In het Engels heet dit boek Diary of a Wimpy Kid en wordt Bram Greg genoemd.
Aanloop van Het Leven van een Loser: Flutvakantie
Dit is de vierde Diary of a Wimpy Kid film. De rol van Bram/Greg wordt dit keer voor het eerst gespeeld door Jason Drucker.
BioscoopAgenda van Het Leven van een Loser: Flutvakantie

Het Leven van een Loser: Flutvakantie in de bioscoop

Wil je Het Leven van een Loser: Flutvakantie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het gezin van Bram gaat naar de negentigste verjaardag van oma, maar Bram heeft een plan om naar een videogame-conventie. Vierde film op basis van de boekenserie Het Leven Van Een Loser.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de film Het Leven van een Loser: Flutvakantie loopt een familiereisje naar oma’s 90ste verjaardag volledig uit de hand als de onvergetelijke antiheld Bram Botermans een plan bedenkt om een videogame-conventie bij te wonen.

In Flutvakantie loopt een familiereisje naar oma’s 90ste verjaardag volledig uit de hand als de onvergetelijke antiheld Bram Botermans een plan bedenkt om een videogame-conventie bij te wonen. Dit familie-avontuur wordt een ervaring die de familie Botermans niet snel zal vergeten. Van de recordbrekende boekenreeks ‘Het Leven van een Loser’ zijn alleen al in Nederland in totaal meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Van het boek ‘Flutvakantie’ zijn in ons land inmiddels meer dan 100.000 exemplaren over de toonbank gegaan. In 2015 en 2016 domineerde de boekenreeks tevens de Top 10 van de 100 Meest Uitgeleende Boeken in Nederland. In 2016 stond de reeks in de Top 10 op nummer één tot en met acht. De film Het Leven van een Loser: Flutvakantie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff Kinney.