compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Hope Gap

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Hope Gap

Bill Nighy (Edward) en Annette Bening (Grace)

Bill Nighy (Edward) en Annette Bening (Grace)

Delen op facebook
Hope Gap
Nederlandse première: 13-8-2020
Verenigd Koninkrijk, 2019, 101 min,

Grace en Edward wonen al 29 jaar in het dorpje Hope Gap. Wanneer hun zoon Jamie op bezoek komt, vertelt Edward hem dat hij van plan is zijn moeder te verlaten. Jamie probeert zijn ouders te ondersteunen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Hope Gap trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de eigen ervaring van William Nicholson en zijn toneelstuk 'The Retreat from Moscow': zijn eigen ouders gingen na een huwelijk van 33 jaar uit elkaar.

Trailer van Hope GapBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hope Gaphttps://i1.ytimg.com/vi/I03livu85DA/hqdefault.jpg2020-01-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Josh O'Connor had succesvolle rollen in God's Own Country (2017) en Only You (2018), maar is vooral bekend van populaire tv-series als Peaky Blinders (2014) en "The Durrells" (2019).
Annette Bening hoort tot de Hollywood-adel sinds films als Bugsy (1991) en American Beauty (1999), maar verraste in 2017 door in een kleine Britse productie te spelen Film Stars Don't Die in Liverpool.
De Britse acteur Bill Nighy heeft de meest diverse rollen gehad van gewezen pop-ster in Love Actually (2003), pensionado in The Best Exotic Marigold Hotel (2011) en literatuurliefhebber in The Bookshop (2017).

Recensies van Hope Gap

Hope Gap - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hope Gap in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hope Gap zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een echtpaar krijgt bezoek van hun zoon, dan vertelt de vader hem dat hij van plan is zijn moeder te verlaten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy) wonen in een klein dorp bij de klif van Hope Gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Jamie (Josh O’Conner) een weekend komt logeren vertelt zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

Productiemaatschappij: Immersiverse, Origin Pictures, Protagonist Pictures, Sampsonic Media (presents)

Cast & Regisseur