compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

House of Gucci

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van House of Gucci

Adam Driver (Maurizio Gucci)

Adam Driver (Maurizio Gucci)

Delen op facebook
House of Gucci
Nederlandse première: 25-11-2021
Canada, Italië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 158 min,

In House of Gucci huwt het burgermeisje Patrizia Reggiani zich in het familie Gucci. Daar toont ze enorm veel ambitie en zorgt zij ervoor dat het familie-imperium beland in een roekeloze spiraal van verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk... moord.

Bekijk bij:

House of Gucci trailer en bijzonderheden

Angelina Jolie, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Margot Robbie en Natalie Portman werden aalen gepolst voor de rol van Patrizia Reggiani.

Trailer van House of GucciBekijk de trailer en de beste filmstills van de film House of Guccihttps://i1.ytimg.com/vi/g-qCYN7rUbg/hqdefault.jpg2021-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ridley Scott heeft een serie van iconische films gemaakt zoals All the Money in the World (2017), Prometheus (2012), American Gangster (2007), Black Hawk Down (2001), Gladiator (2000), Thelma & Louise (1991), Blade Runner (1982) en Alien (1979).
Popster Lady Gaga acteerder eerder in A Star Is Born (2018), Sin City: A Dame to Kill For (2014) en Machete Kills (2013).

House of Gucci - Bioscopen, Tijden & Tickets

House of Gucci in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je House of Gucci zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer Patrizia Reggiani (Lady Gaga), een buitenstaander, trouwt in de Gucci-familie, begint haar tomeloze ambitie de familie te ontregelen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.

Productiemaatschappij: Bro, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Scott Free Productions

Cast & Regisseur

Jeremy Irons

Rodolfo Gucci
Al Pacino

Aldo Gucci
Adam Driver

Maurizio Gucci
Jared Leto

Paolo Gucci
Lady Gaga

Patrizia Reggiani
Ridley Scott

Regisseur