compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jared Leto

Jared Leto

Jared Leto: films, nieuws

 

Biografie van Jared Leto

Jared Joseph Leto is zowel acteur als muzikant. Hij werd geboren in 1971 en werd bekend als acteur in de TV-serie "My So-Called Life". Eind jaren negentig leverde hem dit rollen in grote films op zoals Urban Legend (1998 met o.a. Alicia Witt) en Fight Club (1999 met o.a. Brad Pitt en Edward Norton).

In de jaren daarna bleeft Leto succesvol als acteur. In 2000 speelde hij zowel in American Psycho als Requiem for a Dream. Enkele jaren later speelde hij in Alexander (2004) onder meer naast Anthony Hopkins en Angelina Jolie.

Naast zijn acteerwerk in deze lijst met grote films is hij actief als muzikant in de rockband '30 Seconds to Mars' die hij samen met zijn broer Shannon Leto oprichtte. Met deze band nam hij twee studioalbums op, won hij in 2006 een MTV2 Award en gaf hij verschillende live-optredens. In 2007 staat de band geprogrammeerd voor Pinkpop.

Trivia over Jared Leto

Was verloofd met Cameron Diaz.

Jared Leto In het nieuws

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc., Ratpac-Dune Entertainment LLC and Ratpac Entertainment, LLC

Suicide Squad recensie

'Vijf redenen waarom dit een slechte film is'

4-8-2016 In de miljoenen superheldenfilms die uitkomen lijkt het dat DC Comics altijd het onderspit delft tegen concurrent Marvel. Het enthousiasme voor "Suicide Squad" was echter vooraf erg groot. Is dit de film die DC weer op de kaart zet?

Speelweek 31: nieuw in de bios!

3-8-2016 Er komen deze week zeven nieuwe films uit en zoals altijd is er weer voor iedereen wel wat te zien! De film van de week is The Secret Life of Pets.

Cate Blanchett in Blue Jasmine (c) Paradiso

Oscars gisteravond uitgereikt

3-3-2014 Gisteravond zijn de Acadamy Awards uitgereikt, beter bekend als de Oscars. 12 Years a Slave ging er vandoor met de Oscar voor Beste Film. Gravity mocht de meeste awards naar huis nemen.

Oscarnominaties bekend

16-1-2014 De nominaties van de Academy Awards, beter bekend als de Oscars zijn bekend. De Oscars zijn één van de belangrijkste filmonderscheidingen van de Verenigde Staten.

American Hustle

Golden Globes uitgereikt

13-1-2014 Gisteravond zijn in Los Angeles de Golden Globes uitgereikt. Dit zijn een van de bekendste prijzen voor film en TV. De prijzen worden uitgereikt door Hollywood Foreign Press Association.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Jared Leto Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 26-12-1971
Jared Joseph Leto is zowel acteur als muzikant. Hij speelde o.a. in Fight Club en Alexander. Daarnaast is hij frontman van de rockband '30 Seconds to Mars'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

73 films in Breda deze week

73 films in Breda deze week73 films zijn te zien in Breda deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl