compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
MENU

Hustlers

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Hustlers

Lili Reinhart (Annabelle), Jennifer Lopez (Ramona), Keke Palmer (Mercedes) en Constance Wu (Destiny)

Lili Reinhart (Annabelle), Jennifer Lopez (Ramona), Keke Palmer (Mercedes) en Constance Wu (Destiny)

2008. Na de beurscrisis is er ineens geen geld meer te verdienen als stripper. Een groepje van slimme voormalige stripclubdanseressen werken samen om hun Wall-Street-klanten terug te pakken. Als ineens het geld naar binnen stroomt, komt ook de belastingdienst kijken.


Delen op facebook
Hustlers
Nederlandse première: 12-9-2019
Verenigde Staten, 2019, 107 min,

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Hustlers trailer en bijzonderheden

Geïnspireerd op een artikel in New York Magazine over oplichtster Samantha Barbash, die in april 2019 nog probeerde Jennifer Lopez aan te klagen om haar levensverhaal te gebruiken zonder toestemming.

Trailer van HustlersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hustlershttps://i1.ytimg.com/vi/6QPHL62_zGU/hqdefault.jpg2019-08-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cardi B debuteert als speelfilmactrice, ze heeft reeds een carrière als stripper achter de rug, voordat zij als zangeres bekend werd.

Recensies van Hustlers

Hustlers - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hustlers in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hustlers zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Geïnspireerd op een artikel in New York Magazine, volgt de film een team van slimme voormalige stripclubdanseressen die samenwerken om hun Wall-Street-klanten terug te pakken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De getalenteerde strippers Ramona (Jennifer Lopez) en Destiny (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.

Productiemaatschappij: Annapurna Pictures (in association with), Gloria Sanchez Productions, STX Films

Cast & Regisseur

Nieuws over Hustlers