compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Hustlers

Hustlers

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, komedie, misdaad, thriller

Pitch van Hustlers
Lili Reinhart (Annabelle), Jennifer Lopez (Ramona), Keke Palmer (Mercedes) en Constance Wu (Destiny)
Lili Reinhart (Annabelle), Jennifer Lopez (Ramona), Keke Palmer (Mercedes) en Constance Wu (Destiny)
2008. Na de beurscrisis is er ineens geen geld meer te verdienen als stripper. Een groepje van slimme voormalige stripclubdanseressen werken samen om hun Wall-Street-klanten terug te pakken. Als ineens het geld naar binnen stroomt, komt ook de belastingdienst kijken.
Delen op facebook
Hustlers
Nederlandse première: 12-9-2019
Verenigde Staten, 2019, 107 min,
trailer en bijzonderheden over Hustlers
Geïnspireerd op een artikel in New York Magazine over oplichtster Samantha Barbash, die in april 2019 nog probeerde Jennifer Lopez aan te klagen om haar levensverhaal te gebruiken zonder toestemming.
Aanloop van Hustlers
Cardi B debuteert als speelfilmactrice, ze heeft reeds een carrière als stripper achter de rug, voordat zij als zangeres bekend werd.
Recensies van Hustlers
BioscoopAgenda van Hustlers

Hustlers in de bioscoop

Synopsis distributeur
De getalenteerde strippers Ramona (Jennifer Lopez) en Destiny (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.