compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Hysterical Blindness

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch

Debbie en haar vriendin Beth zijn bijna dertig en wanhopig op zoek naar een man. Die hopen ze te vinden in hun stamkroeg waar ze geregeld opgedoft met haarlak, veel make-up en diepe decolletés hun signalen uitzenden. Terwijl de jonge vrouwen worstelen met de liefde, lijkt Debbies moeder meer geluk te hebben met een nieuwe man.
Delen op facebook
Hysterical Blindness
2002, 98 min,

bijzonderheden

Gebaseerd op Laura Cahills gelijknamige toneelstuk.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mira Nair (India, 1957) studeerde Sociologie en Theater aan de universiteit van New Delhi en Harvard, Verenigde Staten. Ze begon haar filmcarrière bij de beroemde documentairemaker D.A. Pennebaker in 1979. Sindsdien regisseerde en produceerde ze een groot aantal documentaires en speelfilms, waaronder Kama Sutra: A Tale of Love, "The Perez Family" , Salaam Bombay! (1988), Mississippi Masala (1991) en Monsoon Wedding (2001).

Hysterical Blindness - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hysterical Blindness in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hysterical Blindness zien? Koop of huur de film hier:De vriendinnen Debbie en Beth zijn op zoek naar een man. Terwijl ze in de kroeg hun charmes in de strijd werpen, lijkt Debbies moeder het geluk wel te vinden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: HBO Films

Cast & Regisseur