compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU

I See You

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van I See You

I See You filmstill

I See You filmstill

Delen op facebook
I See You
Nederlandse première: 1-6-2020
Verenigde Staten, 2020, 98 min,

In I See You neemt detective Greg Harper het onderzoek naar de verdwijning van een jongetje in een dorpje in Ohio. Vanaf dat moment wordt hij en zijn gezin geteisterd door vreemde gebeurtenissen. Zijn vrouw Jackie worstelt met de gevolgen van een affaire die ze heeft gehad en vreest dat ze haar verstand aan het verliezen is.

Bekijk bij:

meJane

I See You trailer en bijzonderheden

De film won de Prix Cine+ Frissons tijdens het Paris International Fantastic Film Festival 2019.
De film is één van de eerste films die als eerste in de bioscoop te zien is na de corona-crisis van 2020.

Trailer van I See YouBekijk de trailer en de beste filmstills van de film I See Youhttps://i1.ytimg.com/vi/D2mzLbYEjG0/hqdefault.jpg2020-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Derde film van regisseur Adam Randall, zijn eerdere twee films zijn niet in Nederland uitgebracht.
Actrice Helen Hunt was ooit eens de 'go-to love-interest' actrice in films, maar ontpopte zich als een veelzijdige actrice in films als The Sessions (2012), Pay it Forward (2000) en Twister (1996).
Jon Tenney is een acteur die in de jaren '90 een schitterende filmcarrière tegemoet leek te gaan met rollen in films als "Tombstone" (1993) en Nixon (1995), maar maakte de overstap naar de tv-wereld en is vooral bekend van tv-series.

I See You - Bioscopen, Tijden & Tickets

I See You in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je I See You zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Wanneer een detective in een dorp de verdwijning van een jongetje op zich neemt, wordt hij en zijn gezin ineens slachtoffer van vreemde gebeurtenissen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vreemde gebeurtenissen teisteren een rechercheur en zijn gezin wanneer hij de mysterieuze verdwijning van een jongen onderzoekt.

De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney). Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden, en gedraagt ze zich vreemd. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden. Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur? I See You is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

Productiemaatschappij: Head Gear Films (In association with), Kreo Films FZ (in association with), Local Hero (edited at), Metrol Technology (In association with), Zodiac Features, Zodiac Holdings (in association with)

Cast & Regisseur

Helen Hunt

Jackie Harper
Wyatt McClure

Young Tommy
Joe Fishel

Police Officer (uncredited)
Jon Tenney

Greg Harper
Adam Randall

Regisseur
I See You poster

Nieuws over I See You