compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Ik ben er geen, ik ken er geen

Pitch

Opgroeien als LHBT'er in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?
Delen op facebook
Ik ben er geen, ik ken er geen

bijzonderheden

TV-documentaire. Domineeszoon en homoseksueel Frans Blokhuis gaat gaat samen met de documentairemaker op pad om verhalen te horen van jongeren die in de kast én in de kerk zaten. Met elkaar en met jongeren bespreken ze een heel aantal vragen: waarom leidt het gesprek over seksuele diversiteit en genderidentiteit tot zoveel ongemak in de christelijke wereld? Komen de LHBT-jongeren nog steeds in de kerk? Wat heeft de oogkleppenmentaliteit van 'ik ben er geen, ik ken er geen' gedaan met de manier waarop ze naar zichzelf en naar de kerk kijken?

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Ik ben er geen, ik ken er geen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ik ben er geen, ik ken er geen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ik ben er geen, ik ken er geen zien? Koop of huur de film hier:Opgroeien als LHBT'er in een kerk waar men denkt dat niemand 'er een is' en waar 'homo' niet meer is dan een grap of scheldwoord? Wat is de rol van christelijke hetero's in het creëren van een veilige kerk voor iedereen?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Marnix Haak

Regisseur