compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

In the Land of Saints and Sinners

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van In the Land of Saints and Sinners

Delen op facebook
In the Land of Saints and Sinners
Nederlandse première: 28-12-2023
Verenigde Staten, 2023, 106 min,

In In the Land of Saints and Sinners wordt - in een afgelegen Iers dorp - een beschadigde Finbar gedwongen te vechten voor verlossing na een leven vol zonden, maar welke prijs is hij bereid te betalen? In het land van heiligen en zondaars kunnen sommige zonden niet begraven worden.

Bekijk bij:

In the Land of Saints and Sinners trailer

Trailer van In the Land of Saints and SinnersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film In the Land of Saints and Sinnershttps://i1.ytimg.com/vi/bkvKbLXEf7I/hqdefault.jpg2023-10-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In the Land of Saints and Sinners - Bioscopen, Tijden & Tickets

In the Land of Saints and Sinners in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je In the Land of Saints and Sinners zien? Koop of huur de film hier:



In een afgelegen Iers dorp wordt een beschadigde Finbar gedwongen te vechten voor verlossing na een leven vol zonden.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Sommige zonden kunnen niet begraven worden … Topacteur Liam Neeson geeft gestalte aan een beschadigde Ier, die in een confrontatie met IRA-terroristen gedwongen wordt zijn verleden prijs te geven.

Ierland, jaren zeventig. Terwijl het land in de greep is van politiek geweld, leidt Finbar Murphy (Liam Neeson) – in een poging de zonden uit zijn verleden achter zich te laten - een rustig leven in een afgelegen kustplaatsje. De rust verdwijnt met de komst van een groep IRA-terroristen die zich in het dorp komt schuilhouden na een aanslag. Meegetrokken in een steeds venijniger wordend kat-en-muisspel moet Finbar zijn dorpsgenoten beschermen. Hij loopt dan alleen wel het risico dat zijn geheime identiteit onthuld wordt. Welke prijs is hij bereid te betalen?

Productiemaatschappij: Davis-Films, Facing East Entertainment, London Town Films (in association with), Merlin Films, Prodigal Films, RagBag Pictures