compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Into the Jungle

****1/2
Waardering: 4.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Into the Jungle

Into the Jungle filmstill

Into the Jungle filmstill

Delen op facebook
Into the Jungle
Nederlandse première: 22-10-2020
Australië, Papua Nieuw Guinea, Verenigd Koninkrijk, 2018, 92 min,

In Into the Jungle vertrekken de pas gehuwden Jim en Jean Thomas naar de stomende oerwouden van Papoea-Nieuw-Guinea om een boomkangoeroe voor uitsterven te behoeden. Uiteindelijk leverden ze water en sanitaire voorzieningen aan tienduizend mensen op een van de meest afgelegen plekken op aarde.

Into the Jungle trailer en bijzonderheden

Nieuw-Guinea is een eiland ten noorden van Australie en een voormalige Nederlandse kolonie, die nu bestaat uit een Indonesisch (Nieuw-Nuinea) en een Australisch deel (Papoea-Nieuw-Guinea).
De tenkile, een boomkangoeroe, wordt van oudsher door de bevolking gegeten maar nu op de rand van uitsterven staat. Er zijn nog maar 100 exemplaren van de soort in leven.

Trailer van Into the JungleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Into the Junglehttps://i1.ytimg.com/vi/0934tSLgk24/hqdefault.jpg2020-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Mark Hanlin heeft eerder gewerkt als tv-regisseur, dit is zijn debuut als documentairemaker.

Into the Jungle - Bioscopen, Tijden & Tickets

Into the Jungle in de bioscoop

Wil je Into the Jungle zien? Koop of huur de film hier:Natuurbeschermers Jim en Jean Thomas gaan naar de oerwouden van Papoea-Nieuw-Guinea om een boomkangoeroe voor uitsterven te behoeden. Ze zorgen voor water en sanitaire voorzieningen voor 10duizend mensen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een pasgetrouwd Australisch stel vertrekt naar de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea met een op het eerste gezicht onmogelijke opgave. Jim en Jean Thomas willen de inheemse bevolking ervan overtuigen niet meer te jagen op de tenkile, een boomkangoeroe. Die van oudsher door de bevolking wordt gegeten maar nu op de rand van uitsterven staat. Er zijn nog maar 100 exemplaren van de soort in leven. Na veel verzet lukt het hen om de inwoners te overtuigen. Into the Jungle is een verhaal over toewijding en doorzettingsvermogen, over mensen die bereid zijn hun leven op het spel te zetten om een verschil te maken in de wereld. Met bijdragen van Sir David Attenborough, Jane Goodall en Tim Flannery. Een film van Mark Hanlin in medewerking met Sir David Attenborough en Jane Goodall. Deze film wordt uitgebracht in de reeks WFFR on tour. Prijswinnende natuurfilms op het grote doek.

Cast & Regisseur