compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 21-11 t/m 27-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > INXS Live Baby Live at Wembley Stadium

INXS Live Baby Live at Wembley Stadium

Voor alle leeftijden

muziekfilm

Pitch van INXS Live Baby Live at Wembley Stadium
INXS Live Baby Live at Wembley Stadium filmstill
INXS Live Baby Live at Wembley Stadium filmstill
Delen op facebook
INXS Live Baby Live at Wembley Stadium
Nederlandse première: 21-11-2019
2019, 98 min,
Beelden van een live concert van de band INXS die op 13 juli 1991 een uitverkochte show voor 74.000 fans in Wembley Stadium speelden.
INXS Live Baby Live at Wembley Stadium trailer en bijzonderheden
De show is volledig gerestaureerd van de oorspronkelijke 35 mm-print om een nieuwe breedbeeld 4K Ultra HD-versie te creëren, en de film bevat nu ook een 'verloren' nummer en een gloednieuwe Dolby Atmos-audiomix gemaakt door de muziek producenten van de band zelf Giles Martin en Sam Okell.
Aanloop
Producer Tessa Watts heeft meerdere live shows naar het grote doek gebracht. Waaronder ook van de bands Take That en Iron Maiden.
INXS Live Baby Live at Wembley Stadium - Bioscopen, Tijden & Tickets

INXS Live Baby Live at Wembley Stadium in de bioscoop


Ook te zien:


Synopsis distributeur
Never Tear Us Apart, Suicide Blonde en Original Sin zijn maar enkele van de vele internationale INXS-hits. In totaal trad INXS meer dan tweeduizend keer op voor de vroegtijdige dood van de charismatische frontman Michael Hutchence op 22 november 1997. Het legendarische Wembley Stadium-optreden van 13 juli 1991 was hét moment dat de Australische band op nieuwe muzikale hoogte bracht. Dit concert, waar 74.000 extatische fans op afkwamen, wordt nu voor het eerst in de bioscoop vertoond. De registratie van het optreden is een volledig gerestaureerde 4K Ultra HD versie van de originele 35mm print. De film bevat ook een niet eerder vertoonde ‘verloren’ track en een gloednieuwe Dolby Atmos audiomix, samengesteld door INXS’ executive producer Giles Martin en Sam Okell, opgenomen in de Abbey Road Studios.