compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

John Wick 3: Parabellum

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van John Wick 3: Parabellum

Keanu Reeves (John Wick) en Halle Berry (Sofia)

Keanu Reeves (John Wick) en Halle Berry (Sofia)

Delen op facebook
John Wick 3: Parabellum
Nederlandse première: 16-5-2019
Verenigde Staten, 2019, 131 min,

Gewezen huurmoordenaar John Wick is zelf prooi van van het gilde van huurmoordenaars waar hij uit de gratie is gevallen en dat een premie van 14 miljoen dollar op zijn hoofd heeft gezet.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

John Wick 3: Parabellum trailer en bijzonderheden

De films van John Wick worden meestal aangeduid met de term Gun Fu, met een knipoog naar de Hong-Kong-films, maar als serie past de film meer in de Wuxia-filmtraditie, met films zoals Hero (2002) of recentelijk Shadow (2019).
Actrice Asia Kate Dillon die The Adjudicator speelt in deze film — bekend van de tv-serie 'Orange is the New Black als Brandy Epps en als Taylor Mason in 'Billions' — is de eerste acteur die zich niet identificeert als man of vrouw en spreekt over 'hen' als zij het over zichzelf heeft.

Trailer van John Wick 3: ParabellumBekijk de trailer en de beste filmstills van de film John Wick 3: Parabellumhttps://i1.ytimg.com/vi/vQ7HO7Bjh6s/hqdefault.jpg2019-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De personages gespeeld door Keanu Reeves, Ian McShane en Lance Reddick komen ook in John Wick (2014) en John Wick: Chapter Two (2017) voor, het personage Bowery King wordt vanaf John Wick: Chapter Two (2017) vertolkt door Laurence Fishburne.
Regisseur Chad Stahelski heeft alle drie de films geregisseerd, hij was de stuntdubbel van Keanu Reeves in Point Break (1991), The Replacements (2000), Constantine (2005) en de The Matrix-trilogie (1999, 2003).

John Wick 3: Parabellum - Bioscopen, Tijden & Tickets

John Wick 3: Parabellum in de bioscoop

Synopsis distributeur

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Productiemaatschappij: Lionsgate, Thunder Road Pictures

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur