compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Juliet, Naked

Juliet, Naked

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, filmhuis, komedie, muziekfilm, romantiek

Pitch van Juliet, Naked
Juliet, Naked: Rose Byrne (Annie)
Juliet, Naked: Rose Byrne (Annie)
Delen op facebook
Juliet, Naked
Nederlandse première: 16-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 97 min,
Annie en Duncan zitten in een vastgeroeste relatie, die voornamelijk verstoord wordt door Duncan's obsessie met de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Dit niet-idyllische balans wordt verstoord wanneer een demo van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt.
trailer en bijzonderheden over Juliet, Naked
De film is grotendeels gefilmd in Thanet, Kent (Engeland), met name bij de kustplaatsen Margate en Broadstairs.
Aanloop van Juliet, Naked
Regie is in handen van Jesse Peretz die eerder Our Idiot Brother (2011) regisseerde en is vooral bekend van zijn werk aan tv-series als GLOW, Divorce en Girls.
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby, bekend van de verfilmde romans About a Boy (2002) en High Fidelity (2000) waarin muziek ook een belangrijke rol speelt.
BioscoopAgenda van Juliet, Naked

Juliet, Naked in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Juliet, Naked zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) zitten in een vastgeroeste relatie, die voornamelijk verstoord wordt door Duncan's obsessie met de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Maar dan duikt ineens op een 25-jaaroude demo van Crowe.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf.
JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).
Rose Byrne (Spy, Bridesmaids, Bad Neighbours), Ethan Hawke (The Before Trilogy, Training Day) en Chris O’Dowd (Bridesmaids) zijn te zien in de hoofdrollen.
Regie is in handen van Jesse Peretz (Our Idiot Brother, GLOW, Girls), en de film is geproduceerd door Albert Berger en Ron Yerxa (Nebraska, Little Miss Sunshine, Election), Barry Mendel en Judd Apatow (The Big Sick, Trainwreck, Bridesmaids) en Jeffrey Soros (The Space Between Us, The Bye Bye Man, Rules Don’t Apply).