compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Juliet, Naked

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Juliet, Naked

Rose Byrne (Annie)

Rose Byrne (Annie)

Delen op facebook
Juliet, Naked
Nederlandse première: 16-8-2018
Verenigde Staten, 2018, 97 min,

Annie en Duncan zitten in een vastgeroeste relatie, die voornamelijk verstoord wordt door Duncan's obsessie met de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Dit niet-idyllische balans wordt verstoord wanneer een demo van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Juliet, Naked trailer en bijzonderheden

De film is grotendeels gefilmd in Thanet, Kent (Engeland), met name bij de kustplaatsen Margate en Broadstairs.

Trailer van Juliet, NakedBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Juliet, Nakedhttps://i1.ytimg.com/vi/k8sChaZ1rpk/hqdefault.jpg2018-07-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regie is in handen van Jesse Peretz die eerder Our Idiot Brother (2011) regisseerde en is vooral bekend van zijn werk aan tv-series als GLOW, Divorce en Girls.
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby, bekend van de verfilmde romans About a Boy (2002) en High Fidelity (2000) waarin muziek ook een belangrijke rol speelt.

Juliet, Naked - Bioscopen, Tijden & Tickets

Juliet, Naked in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Juliet, Naked zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) zitten in een vastgeroeste relatie, die voornamelijk verstoord wordt door Duncan's obsessie met de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Maar dan duikt ineens op een 25-jaaroude demo van Crowe.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hit van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf.
JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).
Rose Byrne (Spy, Bridesmaids, Bad Neighbours), Ethan Hawke (The Before Trilogy, Training Day) en Chris O’Dowd (Bridesmaids) zijn te zien in de hoofdrollen.
Regie is in handen van Jesse Peretz (Our Idiot Brother, GLOW, Girls), en de film is geproduceerd door Albert Berger en Ron Yerxa (Nebraska, Little Miss Sunshine, Election), Barry Mendel en Judd Apatow (The Big Sick, Trainwreck, Bridesmaids) en Jeffrey Soros (The Space Between Us, The Bye Bye Man, Rules Don’t Apply).

Productiemaatschappij: Apatow Productions, Bona Fide Productions, Ingenious Media, Los Angeles Media Fund (LAMF)

Cast & Regisseur

Ethan Hawke

Tucker Crowe
Karol Steele

Cinema Goer / Pub Customer
Jesse Peretz

Regisseur