compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kappen!

Kappen!

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

drama

Pitch van Kappen!
Kappen! filmstill
Kappen! filmstill
Delen op facebook
Kappen!
Nederlandse première: 15-12-2016
Nederland, 2016, 99 min,
Sander gaat door een lastige tijd: hij is verliefd op Indra maar zij denkt dat hij al een vriendin heeft. Sanders vrienden gaan steeds meer om met de losgeslagen Emiel die de vriendengroep uit elkaar drijft. Als Sander met zinloos geweld te maken krijgt moet hij actie ondernemen.
trailer en bijzonderheden over Kappen!
Dit is de achtste keer dat er een boek van Carry Slee wordt verfilmd. Het is de tweede keer dat Tessa Schram de regie op haar neemt. De overige films werden geregisseerd door haar vader Dave Schram of haar moeder Maria Peters.
Aanloop van Kappen!
Joes Brauers begon in de muscialwereld nadat hij het programma Wie wordt Kruimeltje? won. Sinds 2011 is hij ook te zien in films. Zo zagen we hem in Oorlogsgeheimen.
BioscoopAgenda van Kappen!

Kappen! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kappen! zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Sander gaat door een lastige tijd: hij is verliefd op Indra maar zij denkt dat hij al een vriendin heeft. Sanders vrienden gaan steeds meer om met de losgeslagen Emiel die de vriendengroep uit elkaar drijft. Naar een boek van Carry Slee.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen