compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU

Kidnap

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Kidnap

Halle Berry (Karla Dyson)

Halle Berry (Karla Dyson)

Delen op facebook
Kidnap
Nederlandse première: 31-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 94 min,

Karla McCoy, gespeeld door Halle Berry, gaat met haar zoontje naar de speeltuin. Als ze even niet oplet wordt haar zoontje ontvoerd. Ze neemt het heft in eigen handen en doet er alles aan om haar zoon weer terug te krijgen.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Kidnap trailer en bijzonderheden

Het was lang de vraag of deze film ooit zou uitkomen: de productiemaatschappij, Relativity, ging failliet.

Trailer van KidnapBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kidnaphttps://i1.ytimg.com/vi/J7Ozs2xOWS4/hqdefault.jpg2016-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrol wordt gespeeld door Halle Berry. Deze film wordt mede-geproduceerd door haar productiemaatschappij 606 Films.

Kidnap - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kidnap in de bioscoop

Wil je Kidnap zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Karla McCoy gaat met haar zoontje naar de speeltuin. Daar wordt hij ontvoerd. Ze neemt het heft in eigen handen en doet er alles aan om haar zoon weer terug te krijgen. Met Halle Berry.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Karla McCoy (Halle Barry) besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. Als Karla haar zoontje even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen.

Productiemaatschappij: 606 Films, Ascot Elite Entertainment Group, Aviron Pictures, Di Bonaventura Pictures, Dutch FilmWorks (DFW), Gold Star Films, Kinepolis Film Distribution (KFD), Lotus Entertainment (I), Rumble Entertainment, Well Go USA Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Kidnap