compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kidnap

Kidnap

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

thriller

Pitch van Kidnap
Halle Berry (Karla Dyson)
Halle Berry (Karla Dyson)
Delen op facebook
Kidnap
Nederlandse première: 31-8-2017
Verenigde Staten, 2017, 94 min,
Karla McCoy, gespeeld door Halle Berry, gaat met haar zoontje naar de speeltuin. Als ze even niet oplet wordt haar zoontje ontvoerd. Ze neemt het heft in eigen handen en doet er alles aan om haar zoon weer terug te krijgen.
trailer en bijzonderheden over Kidnap
Het was lang de vraag of deze film ooit zou uitkomen: de productiemaatschappij, Relativity, ging failliet.
Aanloop van Kidnap
De hoofdrol wordt gespeeld door Halle Berry. Deze film wordt mede-geproduceerd door haar productiemaatschappij 606 Films.
BioscoopAgenda van Kidnap

Kidnap in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kidnap zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 14 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Karla McCoy gaat met haar zoontje naar de speeltuin. Daar wordt hij ontvoerd. Ze neemt het heft in eigen handen en doet er alles aan om haar zoon weer terug te krijgen. Met Halle Berry.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Karla McCoy (Halle Barry) besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel. Als Karla haar zoontje even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen. Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen.