compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU

Kwestie van Geduld

Pitch

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam...
Delen op facebook
Kwestie van Geduld
Nederlandse première: 10-2-2022
Nederland, 2021,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kwestie van Geduld - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kwestie van Geduld in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures, TDMP

Cast & Regisseur

Nieuws over Kwestie van Geduld