compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

Kwestie van geduld

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Kwestie van geduld

Barbara Sloesen (Monica) en Manuel Broekman (Bastiaan)

Barbara Sloesen (Monica) en Manuel Broekman (Bastiaan)

Delen op facebook
Kwestie van geduld
Nederlandse première: 20-10-2022
Nederland, 2022, 81 min,

In Kwestie van geduld wil chef-kok Monica samen met haar vriend een nieuw restaurant openen in Amsterdam. Geen bank wil het financieren maar zij weet een oplossing en daarvoor moet ze terug naar haar geboorte dorp Noorbeek in Zuid-Limburg, om de banden te verbreken. Maar wanneer ze oog in oog staat met haar jeugdliefde, weet ze diep in haar hart er meer vertrouwd en veilig is dan in de hoofdstad.

Kwestie van geduld trailer en bijzonderheden

De film werd vanwege de aanhoudende corona-maatregelen van begin 2022 en vanwege het feit dat een van de hoofdrolspelers verwikkeld raakte in een ontuchtzaak.

Trailer van Kwestie van geduldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kwestie van geduldhttps://i1.ytimg.com/vi/1kXwOsrYsqs/hqdefault.jpg2021-12-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ruud Schuurman maakte eerder Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), 100% Coco New York (2019), en De Masters (2015).
Voormalig model Frans Dam debuteert als hoofdrolspeler in een Nederlandse film, eerder had hij een bijrol in een kleine Amerikaanse productie.

Kwestie van geduld - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kwestie van geduld in de bioscoop

Synopsis distributeur

Chef-kok Monica heeft een punt gezet achter haar jeugd in Limburg. Ze heeft alle banden verbroken en maakt nu furore in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een restaurant wil openen, moet ze terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. Daar staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures, Interstellar Pictures, TDMP, TDMP

Cast & Regisseur

Nieuws over Kwestie van geduld