compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Kwestie van geduld

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Kwestie van geduld

Barbara Sloesen (Monica) en Manuel Broekman (Bastiaan)

Barbara Sloesen (Monica) en Manuel Broekman (Bastiaan)

Delen op facebook
Kwestie van geduld
Nederlandse première: 20-10-2022
Nederland, 2022, 81 min,

In Kwestie van geduld wil chef-kok Monica samen met haar vriend een nieuw restaurant openen in Amsterdam. Geen bank wil het financieren maar zij weet een oplossing en daarvoor moet ze terug naar haar geboorte dorp Noorbeek in Zuid-Limburg, om de banden te verbreken. Maar wanneer ze oog in oog staat met haar jeugdliefde, weet ze diep in haar hart er meer vertrouwd en veilig is dan in de hoofdstad.

Bekijk bij:

Kwestie van geduld trailer en bijzonderheden

De film werd vanwege de aanhoudende corona-maatregelen van begin 2022 en vanwege het feit dat een van de hoofdrolspelers verwikkeld raakte in een ontuchtzaak.

Trailer van Kwestie van geduldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kwestie van geduldhttps://i1.ytimg.com/vi/TgPmiDGyN74/hqdefault.jpg2022-09-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ruud Schuurman maakte eerder Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), 100% Coco New York (2019), en De Masters (2015).
Voormalig model Frans Dam debuteert als hoofdrolspeler in een Nederlandse film, eerder had hij een bijrol in een kleine Amerikaanse productie.

Kwestie van geduld - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kwestie van geduld in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kwestie van geduld zien? Koop of huur de film hier:Chef-kok Monica moet terug naar haar 'roots' in Limburg om haar plannen voor een nieuw restaurant te kunnen betalen. Het hoofdstuk blijkt nog lang niet dicht wanneer ze haar ex ontmoet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in Limburg. Als ze noodgedwongen terug gaat naar haar roots, moet ze opnieuw kiezen: waar ligt haar toekomst?

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures, Interstellar Pictures, TDMP, TDMP

Cast & Regisseur

Nieuws over Kwestie van geduld